Super levering aan een correcte prijs.

Gebruik intussen product al jaren. Eerste keer dubbel zoveel betaald bij de kapper.

Prima, goed voor elkaar en makkelijk!

Goede prijs / kwaliteit verhouding en een snelle service!

Snel en verzorgde bestelling.

Snel, duidelijk vermelde bezorgtijden en keurig stevig verpakt.

Prima, snelle levering en goede communicatie

Alles loopt zoals het hoort

geweldig

Ik vind het heerlijk om bij salontopper te bestellen geen wachtrijen in de winkels, ik ben op leeftijd dus vooral in deze periode erg belangrijk om niet teveel contacten te hebben. Vandaag besteld is morgen in huis en veel goedkoper als bij de kappers. Nee geweldige service.

groot assortiment, snelle levering

groot assortiment, snelle levering

Doet naam eer aan

Salontopper is Top Veel producten,goede uitleg en snelle levering Ik ben fan

Snelle levering, goed product

Ik had borstels gekocht. Deze werden snel geleverd, zonder problemen. Ik vond alleen de doos waar ze in zaten veel te groot. Drie borstels konden wel in een kleinere verpakking.

Geweldig produkt

Heerlijk, verzorgend product

binnen 1 week al resultaat.

als dit niet mijn eigen review was, dan zou ik het zelf niet geloven. Maar wat merk ik al meteen verschil. Kan niet wachten op het resultaat op lange termijn

Alles snel geleverd

Producten gemakkelijk gevonden, besteld en geleverd

Keurig via whatsapp geholpen met mijn vraag. Product besteld, snel ontvangen en pries wat we verwachten. Helemaal top.

Top service!!!

Goede service en snelle levering.

Goede omschrijving van de te verkrijgen producten en zeer snel geleverd (de volgende dag)

Super goed!

Perongeluk in eerste instantie de verkeerde shampoo en conditioner bestelt, toen gebeld naar Salontopper. Vervolgens kreeg ik een super vriendelijke mevrouw aan de telefoon die de order geannuleerd heeft en mij vertelde dat Salontopper binnenkort een Paas actie zouden hebben, waardoor je korting op je bestelling krijgt. Die mevrouw heeft mij de kortingscode voor Pasen gegeven, waardoor ik mijn producten opnieuw kon bestellen met korting. De juiste producten zijn snel geleverd! En ik heb mijn geld van de foute order snel terug ontvangen. Super goede service, en erg tevreden!

Alles snel en goed geleverd

Goede service voor eerlijke prijzen

Fijne snelle levering !

Heerlijk, om te ontdekken, dat de kappersartikelen gewoon bij mij thuis gebracht werden!

Goede prijs.

Ik heb alles heel snel ontvangen en ze hebben een heel groot assortiment van producten!

Correct en snel

Eerste aankoop en voor herhaling vatbaar. Aangekochte schaar voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Salontoppers

In eerste instantie was de verkeerde shampoo bezorgd. Dit werd binnen 24 uur opgelost. Met dank aan de vriendelijke medewerkster bij de klantenservice. Uitstekende service!

Altijd goede, aantrekkelijk geprijsde ..merkartikelen, snel toegezonden!

Super snel aflevering

Ik ben heel blij met mijn bestelling

Snelle levering Alles mooi verpakt Met papier opgevuld dat als op zij plaats blijft tijdens transport Kappersproducten aan leuke prijzen

Super snelle levering!

Ik heb nu 2x bij Salontopper besteld en beide keren is de bestelling binnen 1 werkdag geleverd. Goed verpakt ook. Netjes op de hoogte gehouden van de status via de mail. De producten zijn vaak ook net iets goedkoper dan bij anderen en regelmatig leuke kortingsacties :)

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire