Vandaag Besteld en 2 dagen later gekregen. Het zal wel fijn zijn als klant op de hoogte wordt gesteld bijv. Door leveringsproblemen, maar voor de rest wel goede service.

Snellere levering

Bestellingen komen snel en ik ben helemaal tevreden

Heel veel keuze van haar producten, is altijd mogelijk iets vinden voor mijn haren

Snel geleverd tegen n goede prijs!!!

Heeel tevreden

Altijd een top product en zeer goede service

De producten zijn altijd prima. Net als de service verpakking texwoordstelling. Een 10 geef ik jullie

Prima service!

Mooi op tijd geleverd

Goede levertijd - slechte naservice

Ik wenste een factuur te laten aanpassen en dit was niet mogelijk. Ik vraag me af hoe het kan dat een factuur niet kan worden aangepast. Dit is slecht 2 minuten werken om te crediteren en een nieuwe op te maken. Voor een bestelling van € 300 lijkt me dit niet onmogelijk

Fijn bedrijf, snelle levering. Hele goede producten met nette prijzen!

Prima aankoop gedaan.

Ik ben vriendelijk behandeld.

Goed bedrijf, product op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd

Supersnelle levering. Vandaag de producten toepassen

Haarproducten besteld. Levering supersnel. Top

Snelle correcte levering,goede prijs/kwaliteitsverhouding !

Zeer tevreden van salontopper..een aanrader !

Altijd een vertrouwde supersnelle levering

Altijd super tevreden!

Zoals altijd uitstekend!

Voet peeling deed vrijwel niks

Het product gebruikt zoals omschreven maar op een paar kleine velletjes na die ontstonden na 5 dagen is er geen sprake van een peeling. Zonde van mijn geld!

Goed en snel

Het assortiment is ruim, de website gebruiksvriendelijk, de levering vlot en het bestelde product heel fijn. Kortom, een blije en tevreden klant hier. PS, vroeger bood Matrix Biolage shampoo ook flessen van 400 ml aan. Wat mij betreft de ideale hoeveelheid. Nu alleen 250 of 1000 ml. De één eigenlijk te klein, de ander onhandig groot. Daar kunnen jullie niks aan doen, maar is wellicht handig om door te geven aan de producent. Dank!

Prima site, snelle verwerking van hetgeen besteld is.

zie hierboven!

Scherpe prijzen

Toevallig op de site beland.Al snel het artikel gevonden, en deze tegen een scherpe prijs kunne kopen.Nu nog even de levering afwachten, maar voorlopig is de waardering van 4 1/2 ster dik verdiend.

Fijne producten en snelle en goede levering!

Top producten en snelle en goede levering!

Supersnelle levering!

Goede producten voor een mooie prijs en de volgende dag ook echt in huis.

Ik had een verkeerd product geleverd gekregen wat super goed werd opgelost en ook heel snel! Altijd goede en snelle levering

Absolute top service

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Ik koop sinds enkele jaren bij Salontopper producten voor haarverzorging. De service, prijs en kwaliteit zijn altijd ouitstekend.Zeer tevreden.

Ben net begonnen met het product. Helaas kan ik er nog geen oordeel over geven.

Teleurgesteld

Ik shop al jaren online bij Salontopper. Tot grote tevredenheid. Bij mijn laatste bestelling, naast mijn gewone producten, ook een kwast twv € 23,95 mee besteld. Op de site kreeg ik de indruk dat het een grote lichaamskwast was. Na ontvangst bleek het om een klein gezichtskwastje te gaan. Ik heb gebeld met Salontopper om mijn retour aan te melden. Om deze kwast terug te sturen heb ik € 7,95 aan retourkosten moeten betalen. Dat vind ik erg teleurstellend. Zeker omdat ik al zo lang klant ben.... heel jammer

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire