super

ken het product dat ik aankocht reeds geruime tijd, is ook het product dat mijn haarkapper gebruikt.

Goede webshop!

Bestelling de volgende dag geleverd. Netjes verpakt. En... de beste prijs voor dit product!

Gewoon goed!!!

Komen alle beloftes na. Prima geregeld.

Levering

Levering duurde te lang! Eerst bezorgde jullie met postnl, was de volgende dag meteen in huis, nu met dpd! Duurt echt een paar dagen lager, jammer!

Snelle service. Goede producten

Enkel een min puntje op de vorige levering lang moeten wachten op alle artikelen er was er maar eentje niet in voorraad

Goed aanbod

Goed aanbod, snelle afwikkeling en verzending. Bedankt

Juiste artikel en snel !!

Betrouwbare site /winkel

super

zijn altijd optijd

Topservice

Zéér tevreden! Tijdens het transport was er iets stuk gegaan. Snelle reactie op mijn e-mail en daags erna ontving het nieuwe product gratis thuis.

Groot aanbod, super snelle levering

Groot aanbod, super snelle levering!

keurige site

levering volgens afspraak

Duidelijke en mooie website. Snelle service. Zeer tevreden.

Perfecte mousse en lak van Wella

Al jaren vaste klant. Vaste merk. Vaste bestelling. Altijd goed!

Snelle levering!

Great!

So helpful, I had to fix the shipping address and they helped me in no time. Love the products!

Fijn product

Snelle levering, netjes verpakt. Fijn produkt

Veel keuze

Ben zeer tevreden Heb voor de eerste keer bij Salontopper besteld. Dat ging heel gemakkelijk ze hebben een ruim assortiment . Het bestellen en de levering verliep allemaal lekker snel en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je pakketje wordt bezorgd.

Producten en contact met de klantenservice

Ik bestel sins twee jaar mijn producten bij Salontopper en ben een tevreden klant. Fijne producten en snelle levering. Ook een goede klantenservice.

Helaas was de haarverf erg slecht

De bezorging was heel snel. Dat was allemaal heel goed maar helaas was het product Socolor cult permanente haarverf in de kleur paars van een zeer slechte kwaliteit. Na 2 dagen was de meeste kleur eruit gespoeld. Ik zie nu weer allemaal blond door mijn haar heel komen en van de paarse kleur is helaas weinig nog te zien. Ik had 2 pakjes verf gekocht maar de tweede zal ik niet meer gaan gebruiken. Ik vind het erg jammer omdat ik voor het eerst mijn haar heb gebleekt hiervoor.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit

Mooie cadeau sets gekocht en mijn favoriete haarolie. Snelle levering, zoals gewoonlijk.

Goed geleverd, maar levertijd klopt niet

Vóór 22:00 of 23:55 besteld, volgende dag geleverd klopt gewoon niet. Voeg daar DPD als koerier bij ipv PostNL en het duurt weer een dag langer. Beloof het dan niet op je site, wel zo fijn.

Goede kwaliteit..snel binnen

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire