Altijd snel in leveren

Top bedrijf, snel en goede voorraad!

Perfecte dienstverlening in deze moeilijke tijd

Alles heel goed geregeld en verwerkt. Beter kan niet !!

Supersnelle verzending,leuke kortingsactie en een aardige attentie.

Super content !!!

Super tevreden ! Snel geleverd !! Prima producten

Pakket op 21 november besteld maar op 10 december ontvangen

Op 21 november heb ik een borstel besteld bij deze webshop. Het was niet op voorraad en ik moest wachten. Op 27 november hebben zij het verzonden en op 28 november 2020 zou het bij mij worden bezorgd met PostNL. Ik was thuis aan het wachten en ik kreeg opeens een mail dat het product bij mij was bezorgd op dat moment… Niemand die heeft aangebeld of iets dergelijks. Ik heb contact met ze opgenomen maar ik moest nog een paar dagen wachten. PostNL zei dat de verstuurder verantwoordelijk is voor het pakket dus dat zij contact moesten opnemen met ze. Ik heb toen Salontopper gebeld en zij zouden het zelf uitzoeken. Het is dan wel zo netjes om een nieuw pakket op te sturen als het uitzoeken langer dan een dag duurt. Ik heb in die week een paar keer contact met ze gehad en zij wisten ook niet wat er aan de hand was. Pas op 9 december kreeg ik te horen dat ze een nieuw pakket opsturen en toen kreeg ik het wel de volgende dag. Een paar dagen later lieten ze weten dat mijn pakket zoek was en dat ze mij een korting van 7,5% geven wat ik nog steeds niet heb gekregen. 19 dagen gewacht op mijn bestelling ondertussen misschien wel 10 keer gebeld met ze en dan maar een korting van 7,5% is om te lachen. Dit kan je dus echt niet maken als je belooft dat je het de volgende dag krijgt als je je pakket voor 22:00 uur bestelt. En Salontopper schuift het af op PostNL. Dat het vaak voorkomt dat PostNL niet op tijd levert is algemeen bekend. DHL levert gelijk de volgende dag. Als je producten op tijd geleverd wil hebben bij je klanten ben je als webshop zelf verantwoordelijk voor je keuze voor een koeriersbedrijf.

Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd. Na een paar dagen bleek dat degene waarvoor het artikel bestemd was zelf ook een apparaat had gekocht. Een telefoontje naar Salontopper en binnen 5 minuten had ik een mail met retourinstructies. Mijn pakje weggebracht en de volgende dag bericht dat het ontvangen was. Perfecte service en hun verkoopprijs ligt echt een stukje lager dan bij andere bedrijven. Ik ga er van uit dat teruggave van het betaalde ook vlekkeloos gaat.

Ge-wel-dig!

Ik was op zoek naar een warme/donkere gloed over mijn haar heen dus heb ik de kleur ‘cacao’ gekocht. Echt prachtig resultaat!

Producten zijn goed en levering correct en super snel... fantastisch

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Ik ben heel blij met Salontopper. Hun aanbod is zeer uigebreid en divers. Website is heel eenvoudig te bedienen. Mijn bestelling was binnen 2 werkdagen bezorgd. Bedankt voor de snelle levering!

Supersnelle en klantvriendelijke service!

Voor het eerst bij Salontopper besteld, ga dit zeker vaker doen Duidelijke en goede infomatie. Snelle service

Snel en goed

Snel en goed.

Goede service en snelle levering!

Ik had per ongeluk nog een artikel in mijn winkelwagentje staan die mee was besteld. Geappt met een medewerker en dit artikel kon nog geannuleerd en het geld netjes teruggestort! Super service!

Prima product en snelle bezorging! Compliment!

Een prima product en snel geleverd!!

Goede ervaring!

Op alle facetten top

Een fantastische klantbenadering en zowel prijs, klantgericht en product van een hoge kwaliteit.

Scherpe prijzen en zeer snelle levering

Aanrader!

Snel en goede kwaliteit

En zeker goede web site om alles voor jouw haar te vinden. Jammer dat ze geen cadeautjes of proefjes geven met de bestelling

Super service !

Het was een eerste bestelling en het is allemaal perfect en snel geleverd ! Dikke merci !!!

Snelle bezorging en keurig vetpakt

Super snel en goed

Op zondag besteld, maandag in huis! En dat zo vlak voor de feestdagen..... Kon alles vinden in de webshop wat ik nodig had. Duidelijke omschrijving, heldere voorwaarden. Ik kom weer terug!

Goede service en goede producten.

Hele snelle afhandeling en levering direct volgende dag . En ICON producten zijn erg goed. Top!

Snel geleverd en zeer tevreden over de spulletjes!

Alles oké!

Makkelijke site, goed overzichtelijk. Product was netjes verpakt en snel binnen (3 dagen). Product zelf is helemaal top. Molding mud is makkelijk aan te brengen, je hebt heel weinig nodig, en je haar zit top. Verzwaard niet, en m'n krullen pluizen niet en vallen mooi. Kortom, een echte aanrader!

Supersnelle levering!!

Geweldige service en supersnelle levering!!

Everything is great!

Good product quality & fast shipping

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire