Prima geleverd

prima geleverd

Schlechter Kundenservice

Leider konnte ich mein Paket bei Post Nl nicht verfolgen. Der Kundendienst konnte mir auch keine Antwort geben. Habe dann schliesslich selbst am Lieferungsort anrufen müssen. Schade...

Super snel bezorgd. Goeie producten.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle en correcte levering. Ook fijn dat je altijd goedkoper uit bent dan in de winkel.

Geweldige webshop luxe merken goede service snelle bezorging bestel altijd bij salontopper

Bij telefonische klacht verbreekt dit bedrijf de verbinding

Via Bol bij dit bedrijf besteld. Er werd geadverteerd met 2 waterfilters in een verpakking. Dat bleek er maar 1 te zijn. Bij telefonisch contact was het excuus dat zij er niks aan konden doen. Er werd er zo'n onzin verkondigd over concurrenten die hun advertenties veranderen bij Bol.com. Over alleen maar 5% op een waterfilter verdienen. Dus mocht ik het terugsturen en werd daarvoor bedankt. Toen ik zei dat ik hun niet bedankte werd de verbinding verbroken....

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

duidelijke site goede uitleg besteld en dag erna geleverd

Snel top!!

Duidelijk en correct

Aangenaam verrast!

Prima klantenservice, die ik diende te contacteren door een fout die ik zelf maakte. Artikelen supersnel verstuurd, zoals de belofte en dag nadien ontvangst van mijn bestelling!

Snelle en goede service

Topaanbieder Nr.1 !

Alles voorradig, snelle levering en een prima prijs. Wat wil je nog meer?

Goedkoop en op tijd geleverd.

Goedkoop en op tijd geleverd

Gewoon goed!

Makkelijke site,goede prijs en snelle levering! L'Oréal geweldige shampoo en conditioner!

Keurig verzorgd geleverd!

Alles zoals ik hoopte.

Product besteld. Extra betaald voor avondbezorging. Via track en trace kon ik zien wanneer pakketje aankwam. Perfect...en heerlijk product.

Keurig!

Keurig netjes, had nog een na bestelling heb gebeld kon nog mee op dezelfde bestelling vele kunnen aan deze site en leuke mensen een voorbeeld voor andere in een hier bestel ik mijn producten van L’Oréal Sebastián.

Prima makkelijk en goed geregeld !

Keurige snelle verzending in een stevige doos waar alles veilig zonder schade in vervoerd werd. Het is een fijn product, makkelijk in gebruik met een mooi stevig resultaat !

Lekker snel geleverd mits artikel aanwezig

Eerste 2 orders lekker snel geleverd. Helaas 3e order nog niet leverbaar. Hopelijk komt ie optijd voor de kerst

Zeker een topper

Eerste keer bij Salontopper besteld. Producten zijn bij Salontopper goedkoper dan bij mijn kapper. Ondanks de drukte zeer snel bezorgd. Ik ben zeer tevreden.

Snelle, correcte levering en goed product.

Goede producten , snelle levering en correcte afhandeling

Zeer snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Al meerdere keren bij jullie besteld makelijke site en de levering is super snel!

Supersnelle levering.

Binnen 24 uur geleverd! Top!

Uitstekend!

Duidelijke webshop, veel producten, heldere communicatie over order verloop en snelle levering. Helemaal niks op aan te merken. Ga zo door!

De bestelling snel geleverd in goede conditie

De bestelling werd snel geleverd in goede conditie

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire