Super snelle service en ik heb mega goede producten ontvangen! En goede kwaliteit.

Snelle en correcte levering. Voordelige prijzen

Snel geleverd en producten zijn betaalbaar.

Weer een super service!

Salontopper is een superfijne webshop. Alles makkelijk te vinden, duidelijke omschrijvingen en snelle levering.

Echt een TOPPER

Toen ik de klantenservice belde, kreeg ik een hele vriendelijke dame, Ellen genaamd, aan de lijn. Ontzettend vriendelijk, mee denken om een oplossing te vinden. Groot assortiment, een fijne webwinkel.

Stabiel en stevig

Ik ben zeer tevreden. Het is een stabiel en stevig statief. Een aanrader.

Geweldig!

Wat een fijn bedrijf! Ruime keus in verschillende merken, goedkoper dan elders én hele snelle verzending. Ik bestel haar producten nooit meer ergens anders dan bij Salontopper.

Geweldige service

Goede prijs-/ kwaliteitverhouding

Prijs-/ kwaliteitverhouding is goed. Levering op tijd en netjes verzorgd.

Geleverd op de dag dat ik het gevraagd had...perfect!

Slechte communicatie

Er is geen bevestiging vd order gemaild, geen levertijd gecommuniceerd en geen bevestiging van betaling doorgegeven

Supersnel alles bezorgd, echt super! Producten zoals verwacht en weergegeven op de website, niets op aan te merken!

Snelle levering en prima prijzen

Fijn om kapperskwaliteit voor een mooie prijs aan te kunnen schaffen.

formidabel

vrijdag besteld maandag geleverd en een goede informatie .

Duidelijke site, mooie prijzen, snelle levering en fijne communicatie met de afdeling klantenservice!

Goeie website en snelle service

Website doet wat het moet doen. Mag nog wat meer info over Product bevatten en wat meer specifieke filters. Verder prima website

Prima service,snel Helemaal top.

Zeer overzichtelijk de producten. Direct antwoord via de app! Ben heel blij met jullie en koop hier ook graag.

Best allround website

Heel snel levering, super groot assortiment en goede prijs! Al meerdere bestellingen geplaatst en alles soepel verlopen. Elke keer verrast door de snelle levering. Ik winkel graag bij Salontopper.

Snelle correcte levering

Super snelle levering.

Layrite shine bevalt uitstekend! Mijn 1e keus!

Zeer tevreden over de service.

Producten zijn zoals steeds zeer goed. Levering zonder problemen.

zeer tevreden

Super snel de deur uit en ontvangen het was een cadeau en de eigenaar is er ook blij mee!

Nog nooit zo een snelle verzending gehad!

Snelle en prima levering

Op tijd en snel geleverd, goed verpakt. Top!

Goed!

Helaas was mijn flesje gaan lekker in de doos! Ik kreeg een kortingscode op mijn volgene bestelling. Goede en snelle service! Jammer dat de bezorgers af en toe zo wild zijn met de doosjes.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire