Snelle levering en goede prijs

Ik ben zeer tevreden met de bestelde producten. Snelle levering en goede prijs.

Snelle afhandeling

Jammer dat er niet gereageerd wordt op mijn mail omtrent de korting van 10%.

goede prijzen, ruim assortiment

De prijzen zijn altijd heel goed bij Salontopper en ze hebben een ruim assortiment. makkelijk bestel proces en snelle verzending.

makkelijk en snel

makkelijk te bestellen, snel geleverd en goede prijs

Zeer snelle levering!

Top producten! Geen andere producten kunnen hier aan tippen.

Snelle verzending

Snelle verzending en goed verpakt!

Topper!

Uitgebreid assortiment, duidelijke site, snelle levering.

Echt een topper

Al een paar jaar, bestel ik altijd mijn Fudge shaper, maar dit terzijde. Vanaf begin altijd een goed gevoel bij gehad, duidelijke communicatie over factuur en verzending, dus voor mij een topper

De service is geweldig Ik had het fout besteld maar kreeg gelijk de andere na 2 dagen weer binnen

Super snelle levering.

Zeer tevreden over de duidelijke website. Snelle levering en goed verpakt. Duidelijk communicatie en je weet precies wanneer de levering gaat plaatsvinden.

goed aanbod - correct bestellingsproces

ok

heel erg goed

direct de volgende dag mijn bestelling ontvangen en prima verpakt. fijn als je je haarproducten weer op het allerlaatste moment bestelt.

Goed bedrijf

Goed bedrijf. Fijne website, snelle levering. 1 Dag. Super snel dus. En betaald via Klarna. Ideaal.

Extremely fast delivery

I placed the order at 23:00 and got the products the next day. Very pleasant surprise :) Can’t wait to test my new Maria Nila shampoo and conditioner!

Bestellen, je wordt geïnformeerd en binnen 24 uur heb je de spullen in huis. Geweldig zo hoort. Bedankt Salontopper ga zo door.

Snel, nakeuring ...top!

Binnen 1 dag binnen

Hier verkopen ze snel matrix

Zeer tevreden, snelle service

Verschillende producten besteld, wordt altijd goed verpakt zodat er niets kapot kan gaan. Producten zijn altijd volledig, geen half gevulde flesjes. Duidelijk bestel overzicht.

top

Super, andere dag al thuis, was goed verpakt.....

Top!!

Snelle service, volgende dag LETTERLIJK geleverd!! Hier ga ik vaker bestellen! Ze hebben ook heel veel keuze!!

Mijn Mason Pearson borstel was kapot gegaan. Deze borstel staat bekend om zijn perfecte kwaliteit. Zonder problemen behulpzaam contact gehad en een nieuwe toegestuurd gekregen met een retourbewijs geprint en wel in de doos voor de oude. Super bedankt. TOP SERVICE

Ruim aanbod aan mooie prijzen. Top service en een héé snelle levering!

Super snelle, en uitstekende service.

Bestelling werd de volgende dag nog bezorgt en ik werd in de tussentijd keurig op de hoogte gehouden. Oftewel, snelle en goede service.

Fijne prijs

Fijne prijs, stukken beter dan bij k kapsalon. En supersnelle levering!

Snelle levering en goede prijzen

Snelle keurige levering en goede prijzen

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire