Snelle levering en goede prijzen

Snelle keurige levering en goede prijzen

Snelle levering, makkelijk bestellen

Ik kan iedereen salontopper aanbevelen! Top service. De website kent een goede zoekfunctie, met duidelijke adviezen bij de producten. De levering is zeer snel en correct. Kortom, waar voor je geld.

Snel en efficient

Topservice!

Beste prijs en supersnelle levering naar België!

snel en correct

Verkoop van deze bijzondere producten voor het haar. altijd op voorraad snelle levering

Alles verliep naar wens

Ik zocht de Elixir Ultime van Kérastase en de mousse van Tigi Bed head. Bij Salontopper scherpste prijs en snelle levering :-)

Super snelle levering

vrijdags rond een uur of acht wat producten van Reuzel besteld in de webshop de volgende dag aan het begin van de middag was het al geleverd.

voor het eerst bij deze webshop een aankoop gedaan, het ging voorspoedig en werd eerder bezorgd dan verwacht. En niet te vergeten het belangrijkste....jullie zijn de goedkoopste. TOP

Zeer snelle levering

Zeer snelle correcte levering

Good product quality and fast delivery

Really fast delivery. I love the products I have order.

Zeer tevreden over Salontopper, mn de snelle levering!

"Vandaag besteld is morgen in huis", staat er vaak, maar nu was het werkelijk zo!!!!!Prima dus!

hmmmm

Not all from order come :/

Goede website waarop je zonder moeite je spullen kunt vinden! Bestellen en bezorgen loopt allemaal lekker vlotjes. Ideaal!

mooie producten

Snelle levering, en leuke prijs. Is zeker aan te bevelen.

UITSTEKEND EN BETROUWBAAR

Uitstekend bedrijf met heel mooie producten met een uitgebreide omschrijving om een juiste keuze te maken voor jouw haartype. Er is een groot assortiment voor elk haartype met of zonder kleur. Daarnaast geeft elk product - wat je ook gebruikt - je haar een heerlijke geur af - ziet het er verzorgd uit en krijgt het de kans om weer helemaal gezond te worden. De bestellingen worden zorgvuldig voor verzending zonder schade verpakt en bezorgd door mijn favoriete bezorger van Post.nl. UITSTEKEND EN BETROUWBAAR dus. Zeker aan te bevelen als je iets goeds wilt doen voor je uiterlijk. Veel succes.

Mooie producten snel thuis

Een uitgebreid assortiment, makkelijk besteld en super snel in huis. Jullie hebben er een klant bij.

Snelle levering en ruim assortiment

Salontopper heeft een breed assortiment. De bestelling werd keurig verpakt en snel geleverd.

Ze doen wat ze beloven

Prima.winkel al 3.maal wat besteld prima levering en scherp geprijsd.

Breed assortiment en supersnelle nette levering

Salontopper heeft al mijn favoriete merken. Ik kan makkelijk bestellen en betalen. Zelfs mijn bestelling vijf minuten voor sluitingstijd heb ik de volgende dag al in de ochtend binnen. (Salon)TOPPER!

Fijne borstel ontklit goed doet geen pijn

Ik had nooit gedacht dat de levering zo snel ging gaan echt top

Wonend in België ik had nooit gedacht dat ik al s’anderdaags mijn bestelling ging krijgen

Zeer correcte webshop. Zowel de bestelling, levering, mooie kortingen. Een topper die salontopper!!!

Zeer correcte webshop. Zowel de bestelling, bezorging, mooie kortingen. Een echte topper die salontopper!!!!

Aanrader.

Heel goed.

Tevreden

Tevreden, voldoet aan de verwachting

Veel keus, snelle levering!

Veel keus in de webshop. En mijn bestelling had ik de volgende dag in huis, ideaal!

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire