Jammer, maar na mijn klacht vorige week nog niks ontvangen!!!!!

Heel slecht

Altijd snel geleverd! Dat vindt ik zeer prettig.

Altijd goed en snel je producten in huis!!

Supersnelle levering

Producten een dag van te voren besteld en de volgende dag al gelijk in huis. Ben erg blij met de haarproducten van l'oreal. Een fijn merk!! Een milde shampoo met een heerlijke geur en je haar wordt er zacht van.

Sinds vorige week ben ik 3 jaar trouwe klant van Salontopper en voor deze gelegenheid kreeg ik 10% korting op mijn bestelling. Al die tijd zijn alle leveringen correct, netjes verpakt en tijdig toegekomen. Zeer betrouwbare webshop met ruim assortiment en geregeld nieuwe producten.

klantvriendelijk

Zojuist heb ik mijn bestelling geplaatst. Ik had een vraag over een product en daarmee werd ik erg vriendelijk geholpen. Prijzen zijn ook erg redelijk.

Super fast delivery, good competitive prices

First time ordering and quite pleased.

Catwalk

Zeer goeie kwaliteit

super

snelle afhandeling van de deal, uitstekende communicatie, interessante kwaliteits/prijsverhouding

Alles perfect.

heel goed!

Tot nu toe heb ik de Kerastase producten pas 1 keer gebruikt maar ik denk dat het nu algoed bevalt. Zowel de shampoo als de conditioner ruiken heerlijk en zorgen er voor dat ik minder haaruitval heb tot nu toe.

snelle levering van goederen, geweldige prijs, en onder elk item staat een beschrijving

veel keus en snelle levering

veel keus, snelle levering en overzichtelijke site.

Werk goed

I used the Fanola no orange on dry hair (instead of wet) and worked really good. Highly recommend it. Make sure you use hydrating mask the next time you wash your hair after having used the Fanola no Orange

Zeer tevreden!

Ik had in eerste instantie per ongeluk een verkeerd product besteld. Dit is allemaal heel prettig opgelost. Leuk contact via de app ook.

Top !

Snelle levering en prima service Top ! Erg blij mee

Snelle levering, goed assortiment, lage prijs

Snelle levering, goed assortiment, lage prijs

Eenvoudig bestellen. Goede prijs een van de goedkoopste. Snel in huis. Ik ga vaker bestellen.

Parfait

Salontopper , achats en ligne produit capillaire prix compétitif excellent rapides sans soucis merci Salontopper.

Super service

Ik had een fout gemaakt met de bestelling. Direct gebeld en werd direct hersteld. Op een hele nette manier. Bedankt

Snel en top!

Snelle levering en helemaal top! Kreeg zelfs nog een klein testzakje voor een andere gel! Iedereen aan te raden!

Snel geleverd en goede prijzen

Positive

Great choice of products, and fast delivery.

Erg blij met deze webshop. Ruim aanbod, zeer korte levertijden en correcte en snelle levering. Aanrader!

Snelle levering, jammer dat de prijzen weer zo enorm gestegen zijn

Snelle levering, jammer dat de prijzen weer zo enorm gestegen zijn

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire