Heel erg tevreden

Super kwaliteit en snelle levering

Perfect!

Overzichtelijke website met goede aanbiedingen. Mijn bestelling was binnen 2 dagen in huis. Dik tevreden.

Heel content!

Ik ben enorm blij met dit product

Zeer snelle levering!

Zondag avond laat besteld, en maandag kon ik het pakketje al afhalen. Goede prijzen ook.

Snelle toezending!

Mijn bestelling was de volgende dag in huis!

De site werkt fijn , er is altijd wel n korting . Volgende dag in huis . Echt prima allemaal

Zoals omschreven, snel ontvangen

Ik heb de Chi toupeerborstel besteld. Ik kreeg er een hittebestendige full-size spray van Chi bij. Echt een super aanbieding! Site is overzichtelijk. Producten makkelijk te vinden. Afrekenen gaat ook erg soepel en de producten waren snel in huis. Super fijne ervaring dus en ga hier zeker vaker bestellen! De Chi toupeerborstel doet precies wat hij belooft. Ik vind hem erg makkelijk werken. Eindelijk wat oempf op mijn hoofd haha. Salontopper bedankt!

Vlotte levering

Levering volgens afspraak. Volgende werkdag in huis. Ruim assortiment, goede prijzen.

Snelle levering, goede producten, goede prijs

In een woord prima

Alles klopte Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel, goed

Verrassing toen ik bij HBCare wilde bestellen..werd duidelijk en overzichtelijk over geleid naar Salontopper.. wel spijtig voor HBCare..

Een aanrader!

Uitgebreide keuze en snelle levering.

De producten kwamen zeer snel na onze bestelling. We werden ook goed op de hoogte gehouden wanneer we de producten konden verwachten . Ook het achteraf betalen via Klarna vonden we erg fijn. Topbedrijf dus.

Razendsnel!

Goede prijs en snel!

Snelle kwalitatieve levering

Om 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Kwalitatief goed product voor een goede prijs.

Snel bezorgd

Titel zegt voldoende

Snelle levering, zeer tevreden.

Snelle levering zonder problemen, producten oké, dus tevreden.

Uitstekend!

Laat ‘s avonds besteld en al de volgende dag bezorgd. Super!

Snelle levering en goeie aanbiedingen

Perfect. Prijs en snel geleverd

Betrouwbaar, correct en zeker tijdige levering....SUPER

Altijd op tijd geleverd, van alles op de hoogte....Gewoonweg super content!!!

Perfecte service

Perfecte en supersnelle levering. Kan echt niet beter.

Snelle levering zonder manco.

IS DE 2de MAAL DAT IK IETS BIJ JULLIE HEB BESTELD .

SUPER BESTELLING DOORGESTUURD OP 2 JULI EN IS REEDS GELEVERD 3 JULI . BEN HEEL TEVREDEN

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire