Snel en een stuk voordeliger dan in de salon.

Bestelling is altijd zeer vlot, bij vragen goed te bereiken en problemen worden prima opgelost.

Very satisfied!!!

Excellent service, best value for money. My only problem is PostNL, as my package was delivered to a neighbour, even though i was at home waiting for it.

Top quality!

Top tondeuse Whal detailer! Meteen ook 1 voor me maat ze verjaardag gekocht.

Slecht

Mijn pakket is nooit bezorgd maar op een post office gedropt ergens.

Snelle levering.

Ik had een klein tubbetje haargel en dat had ook door de brieven bus gekund dus 499 verzenkosten vind ik onnodig.

Al enkele jaren een betrouwbaar adres waar prijscen kwaliteit dik in orde zijn.

Ik beveel Salontopper graag bij iedereen aan. Fijne en duidelijke website en super snelle levering.

Ik mis 1 ding het pompje. Dat hoort er bij vind ik.. Dat is heel jammer.. Groet R.

Heel makkelijk om te bestellen, snel in huis!

De produkten waren netjes verpakt. Omdat ik boven een bepaald bedrag zat hoefde ik geen bezorgkosten te betalen. Ik heb gekozen voor een grote variant, flessen van 1 liter, dan scheelt het aanzienlijk in de prijs!

snelle levering. Ook heb ik contact gehad met de klantenservice via mail. Op antwoord hoefde ik niet lang te wachten. Hele goede service.

Goed product, goed geprijsd en snelle levering

Klantvriendelijke site en het juiste product wat ik wilde hebben.

Ik krijg altijd alles wat ik bestel, tegen een mooie prijs en in een prima conditie! Precies wat we nodig hebben, dus blij mee!!

Onbekend

Gewoon prima en lage prijs.

Ook deze keer ben ik weer dik tevreden. Uitgebreid assortiment, duidelijke omschrijvingen, snelle service, alles netjes verpakt en bezorgd zoals aangegeven.

uitstekend!

Snelle levering en als het langer gaat duren hoor je dat ook! Zelf ook aantal keer gebeld en ze helpen je goed! Vriendelijke mensen aan de telefoon. Verder leveren ze goede proffesionele producten!

De levering is super snel. Salontopper heeft eigenlijk alles wat je nodig kunt hebben als vrouw zijnde. Alle merken en prijzen. Dus ook met een kleinere portemonnee kun je bij Salontopper gegarandeerd slagen. De producten worden snel geleverd en je ontvangt netjes een track and trace code als jou product verzonden is. Ik blijf kiezen voor Salontopper!!

Top bedrijf, snelle levering en top producten tegen goede prijs kwaliteit verhouding!!

Click, bestel, betaal en next day in huis, gewoon top!

Prima service en levering

Zeer snelle service!

Snelle service, goede producten!

SUPER

Supersnelle levering, altijd goed verzorgt. Mooie merken en producten.

Fijne producten, precies wat ik zocht. Bedankt voor de snelle levering.

Snel

Korte legertje, netjes en snel

prima website met veel producten en snelle levering

Superservice

Alles netjes op tijd gekregen

perfecte levering

snelle levering,correcte afhandeling, perfecte verpakking

Dag later al geleverd.

Bestel vaak, maar altijd late levering. Nu echt de volgende dag, superfijn.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX

088 - 455 45 55

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire