Goed, snel , scherp geprijsd en betrouwbaar

Ik zal altijd op internet zoeken naar de gunstigste prijs en ben zo bij de salontopper uitgekomen. De snelheid en nette leveringen ,maakt dat ik niet meer verder hoef te zoeken wanneer ik een trimmer nodig heb.

Topservice

Topservice

Geweldige website

De website is duidelijk en de producten zijn van top kwaliteit. Het is niet goedkoop maar het zijn wel erg goede producten die je eigenlijk maar weinig nodig hebt in gebruik.

Snel en keurig verzorgd geleverd!

Zeer goede service en snelle levering

De gehele bestelling verliep vlekkenloos

Eerst verliep het wat stroef omdat ze mijn bericht niet hadden ontvangen, maar daarna alles prima verlopen en snel ontvangen.

Topper !

Altijd correct en snel .

Snelle levering en een heel goed product

Makkelijke website, veel keus, goede uitleg over producten, snelle levering. Ik had een verkeerd product gekregen maar na een telefoontje had ik de volgende dag het juiste product in huis én een retourlabel voor terugzending verkeerd product. Dus goed geregeld!

Snelle correcte levering

Snelle levering.

Zeer content.

Top kwaliteit.

Super service

Ruime keus duidelijke product omschrijving

Zoals altijd goed geregeld.

Zoals altijd goed geregeld, maar ik was wel teleurgesteld dar ik op zondag bestelde en op maandag in mail actie voor 10% korting ontving. Had netjes geweest als dit alsnog werd verrekend, als het zo kort erna is. Daarom lager gewaardeerd.

Fantastisch!

Ik had last van roos maar sinds ik iD shampoo gebruik heb ik er geen last meer van.

Levering binnen 3 dagen. Product zoals verwacht. Top dus.

Ik ben zeer tevreden met het product en de snelle levering.

Sebastians Texturizer werd snel geleverd en doet wat ik er van verwacht.

Duidelijke website

Snelle levering, goede communicatie

Gewoon absoluut goed

Duidelijke website, goede en fijne producten. Snel en vriendelijk antwoord op een gestelde vraag en de uiteindelijke bestelde spullen netjes verpakt wn snel in huis.

Wederom top

Zeer tevreden over de snelle levering en de producten. Blijf hier bestellen :-))

Loreal colorino shampoo heel goed

Goed service

snelle verzending

De goedkoopste.

Bestelling snel gekregen en het was prima verpakt

Super snelle service!

S'avonds besteld, volgende dag al binnen!!

Prima product en snelle levering

Alles zoals hetzij moeten zijn.

In een woord ;) Prima!

Vlot afgehandeld.

Kronenweg 2

7051 HX Varsseveld

088 - 455 45 55

Over Salontopper

Salontopper is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in professionele haar- en beautyproducten. Het biedt een breed assortiment van hoogwaardige merken, variërend van haarverzorging en stylingtools tot huidverzorging en salonbenodigdheden. Salontopper richt zich op zowel particulieren als salons en staat bekend om scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice.