Snelle verzending, makkelijk bereikbaar

Hele fijne site. Veel producten. Makkelijk en snel bereikbaar via WhatsApp. Goede klantenservice. Al vaak besteld, altijd goed. Mocht er eens iets (door jezelf) fout gaan met een bestelling, wordt het meteen opgelost.

Altijd snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering, staffelkorting

Leuke aanbiedingen

fijne web winkel grote keus en snel geleverd

Betrouwbaar en snel

Goede communicatie, ook toen mijn pakketje even zoek leek. Heel plezierig contact. Snelle verzending en goed op de hoogte gehouden van het proces.

Fijne, duidelijke, overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website + betalingspagina. Degelijke verpakking + vriendelijk kaartje erbij.

Vandaag besteld ,morgen in huis

Heel tevreden met het product!

Heel tevreden met het product Sebastián gel forte! Makkelijk te bestellen en snel en netjes bezorgd!

Snelle service en mooie producten.

Ik had besteld en 2 dagen later kwam het aan. Het was mooi ingepakt en zag er netjes uit. Kortom fijne ervaringen met deze website en ik ga er zeker vaker producten bestellen!

wella wax

Ik vindt dit heel goed spul en je haar blijft de hele dag goed zitten . vandaar dat ik dit cijfer geef echt een aanrader .

goede service

mijn bestelling werd geleverd zoals beloofd. snelle levering,niets op aan te merken

perfect

Ik had nog nooit besteld bij jullie. Super, snelle reacties, snelle levering. TOP! Ga vaker bij jullie bestellen. Kocht eerst bij een ander vnl Kerastase schampoo, nu voortaan bij jullie.

Alles naar wens bezorgd

Snelle levering en voordelige prijs!

Vlotte bediening.

Xxxx

Prima en snel

Snel

Prima ervaring

Op de website staan de producten goed omschreven, waar het voor bedoeld is en hoe te gebruiken. Verder een snelle levering!

Stipte levering

Producten zijn gemakkelijk te bestellen en betalen. Mijn bestelling was heel goed verpakt en werd tijdig geleverd aan een aantrekkelijke prijs.

Top service!

Heel klantgericht en vriendelijk. Ik had eens een verkeerd product besteld en vroeg hen welke formulieren ik mee moest sturen, kreeg ik een retourlabel toegestuurd uit coulance. En daar had ik niet eens om gevraagd. Prijzen zijn bijna altijd de laagste dus voor mij de beste webshop voor haarproducten!

geen correcte informatie

Op 28/10 koos ik voor Salontopper omdat de producten die ik nodig had bij hen in voorraad waren. Enkele dagen na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik bericht dat de producten een week later opnieuw voorradig waren. Intussen zijn we 8/11 en heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik vind het niet correct dat er verkeerde informatie vermeld wordt bij de producten die ze te koop aanbieden.

goede prijzen snelle levering

zeer snelle levering met heel concurrentiele prijzen

Snelle verzending en scherpe prijs

Goede prijs voor een shampp die t haar sterker maakt en mooi laat glanzen.Snelle verzending!

Salontopper heeft goede service

Ik kreeg kapotte potjes Clay aangeleverd. Ik belde met salontopper en een hele vriendelijke mevrouw beaamde dat het heel vervelend was en heeft meteen nieuwe potjes opgestuurd.

Eerste ervaring was uitstekend.

Goede prijzen, snelle levering, ruim assortiment en goede communicatie.

Kronenweg 2

7051 HX Varsseveld

088 - 455 45 55

Over Salontopper

Salontopper is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in professionele haar- en beautyproducten. Het biedt een breed assortiment van hoogwaardige merken, variërend van haarverzorging en stylingtools tot huidverzorging en salonbenodigdheden. Salontopper richt zich op zowel particulieren als salons en staat bekend om scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice.