Filter

Snel en goed

Fijne producten en supersnelle levering!!

Snelle levering , erg blij mee, duidelijke website .

geweldig

Voor de eerste keer producten gekocht SALONTOPPER. Met recht een TOPPER , In alle opzichten goed. Snelle en correcte bezorging. Zorgvuldig verpakt en een goede nota. Tot een volgende keer !

Snelle levering!

Uitstekend.

Super service , snel en betrouwbaar . E ook nog eens fantastisch product. Gebruik het al jaren. Echt een 10.

Netjes verpakt en de volgende dag geleverd.

Uitstekende service

De levering van mijn bestelling was vlot en netjes. Één artikel had een kleine fabricagefout, ik kreeg direct een nieuw exemplaar toegezonden nadat ik dit gemeld had, wat ik daags na het melden al in huis had. Ook de prijs van de artikelen is gunstig t.o.v. andere verkopers. Heel veel dank voor de uitstekende service.

zeer snelle levering

zeer snelle levering.

De laagste prijs voor de producten en bezorgd zoals ze beloven: op tijd. Ik heb hier nu meerdere malen besteld en de service is perfect

Uitstekende snelle service en scherpe prijzen !

Ik bestel al heel lang bij Salon Topper omdat ze nakomen wat ze beloven. Snelle service en uitstekende prijzen.

Vreemd!

Op 21 februari heb ik een order geplaast met Redken producten, een merk die ik al meeredere malen in het verleden bij juliie hem besteld. Tot mijn verbazing wordt 5 dagen na mijn bestelling Redken producten aangeboden met 15% korting! RaRA????

Super service en fijne producten

Super service en fijne producten

Niets op aan te merken

Zie hierboven, perfekt

Maravilhosos

Ótima loja para pedidos on-line sou brasileira e amo pedir nesse site os produtos chegam com muita rapidez e o preço é maravilhoso

Goede snelle levering

Prima, goede prijs en snel in huis.

Zeer keurig en super snel

Ik kan alleen maar heel tevreden met jullie zijn, altijd keurig en correct. Jullie hebben ook een goede naam gekregen Salontopper.!!!!!

Snelle levering, fijne producten, top

Heb al jaren joico, en dat bevalt super goed.

Super product

Dit is de eerste keer dat ik via salontopper bestelling heb gedaan Mijn ervaring is goed en een snelle levering erg blij mee.

Heel snel geleverd!

Heel snel geleverd, super!

Supersnelle verzending en goed verpakt!(wel beetje veel plastic….kan ook wat minder

Supersnel geleverd en altijd correct.

Salontopper is heel snel met leveren, ook in België.

Vlotte levering, netjes verpakt en gunstig geprijsd. Als het op is kom ik weer.

Geen enkele opmerking, was in orde.

Service was goed

2 Kronenweg