Filter

Al meerdere keren besteld bij jullie en altijd keurig geleverd op tijd en goede voorraad

Ruime keuze, voordelig en supersnelle levering

Fijne webshop voor alle haarspullen. Ruime keuze, voordelig geprijsd en volgende dag al geleverd.

suoer!

overzichtelijke website, goede orijzen, snelle levering! super!

Topservice

Topprodukt en met super snelle levering

Niet geschikt voor gekleurde haar

Mijn haar is droger dan normaal geworden lijkt op straatborstel echt ik heb beter biet gekocht nu moet ik extra verzorging doen om dat te verbeteren

Alles goed en snel verlopen

Heel jammer. Geen reactie gekregen. Op vragen

Top service - snelle levering

Kan niet beter.

Bestelde artikelen vlug geleverd.

Artikelen correct en op tijd geleverd.

Echt een goed bedrijf snelle levering . Producten die ik heb besteld zijn fijn in gebruik.

Ik had hetzelfde product een jaar geleden gekocht maar het is kapot en ik heb nog een keer besteld,hopelijk dit keer zal het beter zijn!

Prijs kwaliteit was top en de levering was zoals afgesproken , dus zeer tevreden .

snel en goed verpakt vers en alles tegen redelijke prijs.tuurd

Gemakkelijk gevonden en besteld.

Andere flessen geleverd. Bon stond het wel goed l.

Zie hierboven

Snel geleverd.

Goede service.

Duidelijke website. Makkelijk te bestellen en snelle service.

Supersnelle levering

Mooie producten en prima prijzen

Prima producten maar....

De producten zijn prima! Alleen was de doos waar het in zat kapot met een gat erin! Dat de producten er nog in zaten was eigelijk een wonder...! Dat is wel beetje jammer..

Super goede service en snelle levering

Zondag besteld maandag binnen dus in 1 woord toppie

Heel fijn

Snelle verzending en eerlijke prijs!

Top product

Zowel schuim als haarspray zijn goede producten, hele gezin gebruikt het. Je haren ruiken heerlijk en zit goed. Als je haar maar goed zit.

Snelle bediening

Snel gevonden

Snel het product gevonden op de website en super snel geleverd, volgende dag al in huis.

Nvt

Eenvoudig bestellen en ontvangen

Ik heb al een aantal keer bij Salontopper besteld en iedere keer opnieuw een fijne ervaring. De artikelen zijn makkelijk te vinden op de website, ze hanteren heel scherpe prijzen en ook bestellen is eenvoudig. Levering is direct volgende dag, ik ben een blije klant!

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX