Filter

Snel en netjes verpakt!

Prima ervaring

Helaas een totaal verkeerd product gekregen.

In plaats van fondant chroma absolue zat er een compleet ander exemplaar in de doos, namelijk een voor gekruld haar. Daar heb ik niets aan met steil haar. Er zat ook geen bon bij om terug te sturen, dus heb ik het krulspul maar gehouden. Echt balen. Gelukkig was het tweede product in de doos wel oké. Toch maar ergens anders bestellen voortaan.

De avond ervoor om 20 uur besteld en de volgende dag al volledig geleverd.

Goede website, prima artikel, supersnelle levering.

Persoonlijk heb ik er geen problemen mee dat de levering iets later komt. Geen stress!!! Er is niks mis mee om de tijd te nemen om een order in behandeling te nemen.

Betrouwbaar

Helemaal goed, supersnel bezorgd

Altijd correct

Ik had mijn bestelling zeer snel, de dag erna al.... is super.

Top :)

Prima sevice eb goede prijzen

Fijne snelle levering en goed aanbod

Geweldige service

Bij mijn bestelling ging er iets mis in het betaalproces. Ik mailde de klantenservice en kreeg binnen een uur een nieuwe betaallink met toelichting zodat ik mijn bestelling kon afmaken. De dag erna arriveerde de bestelling al. Helaas was er met de shampoo iets mis gegaan. Er was een fles van 500 ml besteld, er kwam een fles van 300 ml. Klantenservice gemaild, binnen een uur (op zaterdag!) antwoord: "excuses, we sturen de juiste verpakking en ter compensatie mag u de andere houden". Dat maak je vandaag de dag niet vaak meer mee. Super klantgericht, heel snel reactie op een mailvraag. Echt top!

goede service, snelle bezorgen en goede producten

ben blij met de snelle levering en de producten zijn erg goed.

Goede prijs, snelle levering

Hele goede prijs

Goede snelle service en levering

Lanza aangeschaft en zeer snel geleverd.

Snelle levering en prima prijs

Na bestelling zeer snel geleverd, goed verpakt en tegen een prima prijs.

Super goed en snel

Bestelling gedaan voor meerdere producten van Olaplex. Wordt heel snel bezorgd, inclusief goede track en trace. Fijne webshop!

Slechte ervaring

Tot op heden geen pakje ontvangen dus in principe nul sterren

Ondanks een vergissing bij levering, in een dag volledig en corect opgelost

Na een misverstand bij de levering, een mailtje naar de klantendienst, en binnen de 24 uur opgelost

Snelle service, goede kwaliteit

Goed spul, haar voelt heerlijk en ruikt lekker

Niet ok t prudukt. Levering is snel .

Het apparaat is niet compleet . De folie rol past er niet in.

Goede ervaring

Goede ervaring met het product en de service en klanten service van het bedrijf.

génial

Ma commande est vite arrivé, je suis contente des produits que j'ai commandé. la livraison a été rapide, très contente du service.

Van een ragebol naar een superster!

Ik had van jullie de Dear Barber Mattifier besteld, maar kreef de Fibre versie. Na een kort telefoontje werd de ernst ingezien en al snel lag de Mattifier op de mat. Nu kan ik verder en vooral op tijd! Dat hoort bij een bedrijf als Salontopper! Jeroen Sebastian Polman

Nette snelle levering

Fijne ruime keuze , snel gemakkelijk te bestellen, keurig verpakt en boven enkele dagen in huis. Één puntje wij ik nog kwijt: er zou een sample bijgevoegd worden; ik heb deze jammer genoeg niet mogen ontvangen.

Prima service!

Super! Mijn bestelling klopte helemaal en werd snel geleverd. Overigens ook zeer goed verpakt!

prima levering en prijs

Snel

Had de bestelling snel binnen ,keurig verpakt, Top!

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX