Filter

Goede ervaring

De producten zijn goed. Alleen een nadeel, voorheen werd het thuis bezorgd. Nu helaas niet meer. Dat is jammer als afhankelijk bent van mensen om je heen.

Snel bezorgd!

Super mooi veilig product

Snel

Snel en betrouwbaar

Tevreden

Alles volgens afspraak

Uitmuntende service!!!

Na het ontvangen van de zorgvuldig verpakte producten, bleken er enkele spuitkopjes van sprays niet te werken. Na hulp van de vriendelijke dame van servicedesk kreeg ik nieuwe toegestuurd.

Een prima service ervaren met salontopper

Telefonisch en via app geweldig geholpen met veel geduld van medewerkers, ondanks het lage bedrag van mijn bestelling.

Geweldig product

Zeer tevreden over de afhandeling en het is een top product.

Snel en goed

Snelle levering, goede kwaliteit, netjes op de hoogte gehouden

Goed en snel in huis

Goede produkten en snel in huis

Prima ervaring. De bestelling kwam heel snel binnen en was keurig verpakt!

Super blij mee

Echt zooo goede service top

Snel bezorgd, geen verzendkst boven bepaald bedrag en de goedkoopste

Zie bovenstaande regel

Top producten

Met en top prijs

Snelle levering en goed verpakt

Ik heb een Framar Myst Assist gekocht. De fles werkt super en werd heel erg snel bezorgd. Ik kon gratis kiezen voor een (PostNL) afhaalpunt. Salontopper was 1 van de goedkoopste aanbieders.

Super super content

Altijd goed ,zoals belooft

Perfect!!!!!

Perfect!!!!

Zeer snelle levering

Na bestelling de volgende dag al geleverd

Salontopper is echt een TOPPER

Prima producten, mooie prijs en supersnelle levering.

Waarom geen levering aan huis

Voor de 2x moet ik mijn pakket bij de AH poldermeesterplein in Aalsmeer ophalen. Terwijl ik heb aangeklikt op jullie webshop dat ik thuis geleverd wil worden. Ik hoor graag van u.

Snel bezorgen

Snel bezorgen.

Deze shampoo doet wat het belooft.

Een heerlijke zachte shampoo die ervoor zorgt dat krullend haar niet droog en pluizig is na het wassen. .

Het was prima geregeld

Prima, snelle levering

Zie boven

Verrast door de snelle levering!

Op zondagmiddag alles besteld. De volgende dag al in huis. Saloptopper.... Jullie zijn een topper! Lieve groet.

Zeer behulpzaam

Na het mijn vraag via WhatsApp over een product kreeg ik snel antwoord. Ik was zelf nog niet zeker of ik het juist product zou ontvangen. Uit eigen beweging hebben ze duidelijke foto via WhatsApp gestuurd van het product. Top service.

2 Kronenweg

Varsseveld 7051 HX