Mooie en leuke steps

Zijn mooie stevige steps . Hoop dat de kleur mooi blijft. Vindt ze nogal prijzig als ik de grondstoffen bekijk.

Mooi materiaal, sluit goed aan op de trap. Blijft netjes zitten.

Keurig en snel verzonden. Mooie matjes. Stevig materiaal. Voor het bevestigen van de tape moet je even de tijd nemen. Maar ze sluiten mooi aan op de trap en blijven goed zitten.

Snel super kwaliteit

Al eerder bij jullie besteld, altijd snel en goed service. Trapmaantjes zijn van hoge kwaliteit en mooie kleur combinatie.

Topservice

Snel reageren, snelle bezorging, mooi product

Snelle levering, gemakkelijk te plaatsen en het ziet er fantastisch uit. Absoluut de finishing touch!

Goede service, modern style traprenovatie

Prima. Ook de instructies voor het zelf plaatsen zijn erg duidelijk.

Mooie trapmatten

Mooie trapmatten, kleur is juist. Redelijk makkelijk te vevestigen, goede kwaliteit van tape om de matten vast te kleven. Alleen 1 tip, beetje meer tape voorzien. Ik hen 1 mat opnieuw moeten kleven omdat die niet juist zat. Ik had juist genoeg tape. Snelle levering.

Toppy

Mooie kwaliteit en erg praktisch. Gemakkelijk te plaatsen.

mooie en stevige trapmatten

Ik heb de trapmatten ontvangen en volgende de bijgeleverde instructies gelegd. Allemaal heel makkelijk. Ziet er mooi uit.

Snelle levering, duidelijke handleiding. Prijs/Kwaliteit verhouding prima. Aanbrengen heel goed, mede door de aangebrachte hoeklijn onder de vloerbedekking en prima hechting van de plakstrippen.

Super product!

Wat een super product! Nadat mijn 3 katten tot 2 maal toe onze traditionele stoffen trapmatten hadden gesloopt, ben ik opzoek gegaan naar een duurzamere oplossen en ben ik bij Micostep terecht gekomen. Wat ik heel prettig vind is dat je kleurstalen kan bestelen, waardoor je goed kan kijken welke kleur het beste bij je past. Dat is toch makkelijker als kiezen van een plaatje op een website. Levering ging ontzettend snel. 2 dagen na bestellen hadden we de trapmatten al in huis. Het plaatsen van de matten is heel simpel. Trap goed schoonmaken, meten waar de matten moeten komen, dubbelzijdige tape op maat knippen en op de matten plakken en matten bevestigen. En doordat ze van kunststof zijn heeft de trap meteen een veel moderner uiterlijk. Micostep schrijft op hun website dat de trapmatten ideaal zijn voor kattenbezitters. En het is echt waar. Mijn katten laten de matten netjes met rust. De trap ziet er netjes en verzorgd uit, geen rondvliegende pluizen. Echt een aanrader!

Nette trapmaantjes

De trapmaantjes zien er netjes uit en zijn gemakkelijk te bevestigen. Let wel op dat er in het klein het logo staat vermeld. Dat vonden wij wel een klein minpunt.

Na 15 jaar nog steeds mooi en niet versleten. Het is zijn prijs dubbel en dwars waard!

Snelle service, voldoet aan verwachting.

Zie de titel van dit onderwerp, tevreden en makkelijk te monteren.

Snelle levering en product is net zo als op de foto vd websute

Z

Perfecte stijlvolle treden met minder slijtage

Prima product

Goed zuiver te houden ben tevreden

Super strak en mooie trapmaantjes

Makkelijke montage en super eindresultaat.

mooi product en zeer makkelijke montage

Het product is zoals wordt omschreven op de website. Anti slip, zeer makkelijke montage en geluid dempend. Alleen het verpakkingsmateriaal zou wat minder mogen.

Super produkt

Hele fijne matten en goede service en levering

Mooi product met duidelijke informatie.

Mijn eerste kennismaking met dit bedrijf en dit product. De firma is telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk en verzend de producten goed verpakt.

Anders verwacht

Ik verwacht een antisliep trapmat. Dus het was niet wat ik zocht.

Netjes verpakte voorbeelden, snelle service. Als het past, qua kleur, bestellen we zekerde originele grootte

Correcte en snelle levering van een Top-produkt!

De bestelde halve maantjes werden snel aan huis geleverd, alles was netjes verpakt. Wij zijn momenteel zeer tevreden over het uitzicht en kwaliteit van materiaal. De halve maantjes zijn zeer eenvoudig en praktisch te verkleven op de traptreden.

Duurzaam, veilig, makkelijk te onderhouden en blijft mooi

Wij wonen nu 11 jaar in ons huidige huis en gaan verhuizen. In ons huidige huis liggen de maantjes al 11 jaar. Ze lijken nog net nieuw. In het nieuwe huis komen ze ook weer te liggen. ik heb ditmaal voor een Taupe kleur gekozen. Op basis van bestelde ' staaltjes'. Ik ben dus ontzettend tevreden.

Twijnderstraat 55

6006 NW Weert