Prima, conform afspraak

Makkelijk besteld, op tijd geleverd, conform afspraak, redelijke prijs, eenvoudige montage

Snel geleverd , mooi verpakt. Perfecte tape om je trapmatten op te plakken. Duidelijke website

Perfecte trapmaantjes

Wij hebben deze al meer dan 10 jaar. Erg tevreden. Ze liggen muurvast, zijn antislip en geluiddempend. Pas de trap in een andere kleur geschilderd, dus ook de maantjes in een daarbij bijpassende kleur besteld en geplaatst. Uurtje plaatsen, met de bijgeleverde tape, en de trap ziet er weer top uit.

Mooi strak en makkelijk in onderhoud

Ziet er netjes uit, en makkelijk te bevestigen met het mee geleverde dubbelzijdige tape.

Er gaat een bestelling komen

Kleur bevalt goed dus we gaan straks een bestelling plaatsen

Kwaliteit

Goed van kwaliteit, montage duurde wat langer helaas :). Meegeleverde tape is enorm stevig en kleeft heel goed. Min puntje is, er wordt aangeven binnen 24 uur verzonden op de site. Helaas was dat niet van geval, mijn verzending is 2 dagen later verstuurd.

De monsters zien er goed uit, gaan de maantjes nog bestellen.

Nog geen halve maantjes besteld. Alleen monsters besteld.

Mooi!

Vanwege de katten zochten we ander materiaal dan stof. Dit ziet er netjes uit en beschermd de traptreden op de delen waar veel gelopen wordt

Mooie trapbekleding

We hebben de Microstep trapbekleding zoals verwacht al binnen enkele dagen ontvangen. Er zit voldoende tape bij om de bekleding te bevestigen. Duidelijke beschrijving. Eenvoudig maar nauwkeurig klusje. Het resultaat is mooi en gaat slijtage van de trap tegen. Hopelijk gaat de Micostep trapbekleding lang mee!

Niet van toepassing

Onze voorkeur gaat uit naar stoffen trapmatten, dus kunststof valt dan helaas af. Met vriendelijke groet, Huub Bours

Makkelijk te monteren en het zit er mooi uit

Prima ,snelle levering ,en keurig verpakt

Helemaal blij met m’n trapmaantjes zijn exact waar ik al een tijd naar op zoek was. Alleen jammer dat de dubbelzijdige tape zelf geplaatst moet worden is ff een knip en plak werkje, maar zou zo weer bestellen.

Kleine staaltjes, eentje zonder nummer

De stalen zijn wel heel klein, om te beoordelen of deze veilig zijn. De kleuren zijn wel goed zichtbaar. 1 van de vier stalen had geen kleurnummer. Is het mogelijk 1 hele trapmat te bestellen zodat wij kunnen beoordelen of een dergelijke mat niet te glad is?

Uitstekend product

Zeer tevreden met dit product. We hebben een puppy en sinds deze trapmatten er zijn durft hij de trap naar beneden. En zeer makkelijk om schoon te maken!!

Nette oplossing, snel compleet geleverd.

Bestel wel de originele kleefband er bij, dat is wel speciale !

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Mooie oplossing voor een gladde trap. Strakke en fraaie uitstraling en makkelijk te bevestigen.

ben er zeer tevreden mee

had ze bij mijn familie gezien en vond ze erg leuk en heb ze toen ook besteld

Helemaal top!

Mijn ervaring met Micostep is helemaal top ! Eerst een aantal kleurstalen besteld, om tot de juiste kleurkeuze te komen. Uiteindelijk voor de antraciet, zwarte gekozen. Bestellen ging heel makkelijk en de bestelling heel snel afgeleverd. Het is een heel mooi product en in de doos een duidelijke instructie over het aanbrengen. Tape waar mee je de matjes op de trap bevestigd is enorm stevig en makkelijk in gebruik.

Netjes en makkelijk te plaatsen

Snel geleverd en gemakkelijk te plaatsen

Echt een aanrader!

Duidelijke website en eenvoudig bestellen. Nette levering van de trapmaantjes, goed en degelijk verpakt. Duidelijke handleiding en makkelijk zelf te doen. Echt een aanrader als u nadenkt over een betaalbare traprenovatie of als uw bestaande trapmatten aan vervanging toe zijn.

Dit is m’n tweede aankoop, de eerste heeft er 12 jaar opgezeten.

Supersnel geleverd en prachtig resultaat

Een tegenvaller, uitstekende trapbescherming maar geen trapmat.

Natuurlijk, er stond ook kunststof trapmat... maar het is plastic en geen trapmat. Een vrij hard plastic half maantje, ik denk dat ik als simpele consument bij de zwaar belastbare industriële trapbescherming was aangeland. Misschien prima in een winkel, maar niet bij mij thuis. Kortom, zeker niet het product wat ik verwacht als ik een trapmat bestel, de volgende keer moet maar beter research doen. Zeker een puntje extra voor de uitstekende afhandeling, retour was geen probleem, zelfs zonder de originele verpakking.

Les échantillons sont arrivés rapidement. Reste plus qu'à choisir ....

Twijnderstraat 55

6006 NW Weert