• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Site werkte mobiel niet optimaal. Vanaf desktop ging het echter prima.

Website voor mobiel gebruik verbeteren.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Artikel was niet op voorraad, mailadres werd genoteerd zodat ik geïnformeerd zou worden als het artikel weer leverbaar was. En dat werd ook inderdaad gedaan. Goede service dus!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijk, snel informatieve berichten.

Nb

Pluspunten

uitstekende uitgebreide telefonische informatie ontvangen. Goede afspraken kunnen maken. Mooie levertijd van het product.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer goede servive gehad nadat ik het verkeerde had besteld. Goed en heel snel behandeld

Pluspunten

Nette klantenservice, behulpzaam en vakbekwaam. Product goed en snel geleverd.

Meer bekendheid genereren door reclame oid.

• Communicatie

Pluspunten

Goede service en advies

Pluspunten

Mooie specialistische site. Groot pluspunt is dat alle maten vernoemd worden. (buiten, binnen dikte en deurtje) Op deze manier heb ik een passend luikje kunnen vinden voor een reeds aanwezig gat in de deur.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

Ik vroeg naar een stil kattenluik. Deze kleppert als een malle! Is nog luider dan ons vorige luik. Geen goed advies dus helaas.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Overzichtelijke site, onmiddelijk hetzelfde model gevonden dat we al hadden

Levertermijn kan wat verbeterd worden

Pluspunten

Je kunt ze gewoon bellen. Ze nemen gewoon de telefoon op. Je wordt keurig te woord gestaan en je wordt prima geholpen

Ik kan er geen bedenken. Dit hoge niveau van service overeind houden!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima op tijd geleverd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

erg vriendelijk en behulpzaam

• Communicatie

Pluspunten

Voor een vraag over de werking van een kattenluik in een muur belde ik met de klantenservice. Daar ben ik ontzettend goed geholpen en zeer uitgebreid geïnformeerd over de verschillende merken en types luiken en de voor- en nadelen ervan. De medewerker aan de telefoon was zeer behulpzaam op een leuke manier. Echt service zoals je dat niet vaak ziet.

Voorraad van een product was niet bijgewerkt op de site, daardoor kon ik niet direct het juiste aantal bestellen. Na 1 extra telefoontje was dit echter alweer opgelost.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Men dacht actief mee met de montage van het deurtje dat ik had besteld en heeft zelfs een luik in de eigen voorraad vervangen en de foto's naar mij gemaild om te verduidelijken hoe eea gemonteerd moest worden. Top service. Het is mij nog niet helemaal gelukt om het luik weer goed in elkaar te zetten, dus ik ben over het artikel zelf wat minder te spreken. Het blijft nl uit elkaar vallen als de katten in of uit gaan. Heb het nu opgelost door er plakband omheen te doen, maar dat lijkt me niet de bedoeling

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vlotte levering zoals beloofd en product naar verwachting!

Aardig prijzig kattenluik-systeem besteld dat 'slechts' ingepakt in een plastic folie werd geleverd..gelukkig was het product niet beschadigd, maar aangezien er behoorlijk wordt ruw wordt opgegaan met pakketen in het bezorg-proces was een stevigere kartonnen doos mijns inziens meer op z'n plek geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Website is niet goed doorzoekbaar. Op de zoekterm 'vervangdeur' kreeg ik niet de vervangdeur van Trixie te zien, waarnaar ik op zoek was. Doorzoeken leverde wel resultaat, maar ik bleek toch het verkeerde deurtje te hebben besteld want ik had een XL nodig. Toen ik daarover belde werd op geen enkele manier moeite gedaan om mij tegemoet te komen qua ruiling. Ja, na retournering zou ik wel de kosten van het deurtje op mijn rekening ontvangen, maar de retourkosten kwamen neer op €4, zodat ik er nog slechts €1 aan over zou houden. En dan moest ik nog de nieuwe deur + verzendkosten betalen. Ik begrijp dat het mijn eigen schuld was (zelf het verkeerde deurtje besteld), maar ik had het erg klantvriendelijk gevonden als er enige tegemoetkoming was geweest.

Bierens de Haanweg 59

3076DA Rotterdam

104920235

Over Kattenluiken.nl

PetProBV - Expert in kattenluiken Ons bedrijf heeft een brede kennis op het gebied van kattenluiken, maar ook op dieren & benodigdheden in algemene zin. Advies en service voor ons klanten is voor ons van groot belang! Denkt u dat u ons kunt helpen de service te verbeteren? Neem dan contact op met onze klantenservice of laat uw beoordeling achter.