Gemakkelijk te monteren

Geweldig, mijn hondje ziet nu alles en is ook niet meer wagenziek geweest!

ziet er ok uit

Stevig materiaal, makkelijk te plaatsen

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Ruim assortiment op de website, gemakkelijk te gebruiken site. De levering was snel en netjes verpakt.

Goede service en snel geleverd

Paste goed en was makkelijk te installeren.

Uitstekende telefonische voorlichting vooraf

Van te voren telefonisch contact gehad omdat ik wat vragen had over de afmeting van het kattenluik. Uitgebreid te woord gestaan en zeer goed advies gekregen over de uiteindelijke keuze die we hebben gemaakt. Gewoon een bedrijf met een normaal telefoon nummer en waar snel opgenomen wordt. Waar vind je dat tegenwoordig nog?

snelle en nette levering! Top!

Via internet gevonden. Goedkoper in vergelijking met andere sites. Netjes ingepakt en vlot geleverd.

Mooi luikje

Makkelijk te installeren en makkelijk in gebruik

Snel geleverd, heldere communicatie, uitermate tevreden?

Prima: medewerker klantgericht en product gaan we plaatsen.

Om een mens aan de telefoon te krijgen die mij persoonlijk en deskundig te woord stond is een een 10 waard. Het product moet nog bij ons worden geplaatst, we hebben er alle vertrouwen in dat dit prima zal gaan.

Goede service, fijn kattenluik

Zoals hierboven beschreven

Meedenkers

De adviezen gaan verder dan de standaard oplossingen.

Prima! Goede prijzen, snelle levering..

Goede service.

Naar tevredenheid!

Niets op aan te merken

Snelle leveren en hele blije katten

Ik was op zoek naar de SurePet feeders, en heb hier goed advies bij gekregen. Veel opties mogelijk en met de juiste hulp een goede keuze kunnen maken. De katten zijn blij dat ze niet meer vechten om eten. Levering was ook snel zeker aan te raden.

uitstekend!

Kattenluikje was er snel. Ik had de verkeerde besteld , vlot afgehandeld en de juiste had ik de volgende dag in huis.

Snelle en correcte levering.

Het kattenluik is snel, goed verpakt en correct geleverd.

Hekkensluiter top

Snelle en goede levering, overzichtelijke site

Prima service, snelle levering

Ik bestelde een vervangend netsnoer voor een waterfontein van de katten. Die had ik in no time in huis. Toen sneuvelde het kattenluik. Op mijn vraag voor een goed alternatief ter vervanging kreeg ik razendsnel deskundig advies

Snelle service, snelle levering, goede prijs.

Snel en gemakkelijk bestellen

De flap van ons hondenluik was niet meer vlak, maar was gegolfd waardoor er erg veel tocht ontstond. Na even zoeken op het web kwamen we bij kattenluiken.nl terecht. Zij hadden de flap voor onze PetSafe op voorraad. Snel besteld, en een paar dagen later in huis. Wij zijn daar heel blij mee en zitten nu weer zo goed als tochtvrij.

goed en snel geleverd , product goed ,

gewoon goed

Alles perfect en snel verlopen.

slecht

Helaas kattenluik, ondanks de vele schroeven bijgeleverd, veel te lastig/ moeilijk te plaatsen, wij moesten het plastic binnenstuk aanpassen, maar desonsanks het past niet goed het luikje is van slechte kwaliteit. het ergste is : het sluit niet goed het tocht, wind waait naar binnen ..... Xl is wel de goede maat voor onze kat

Mooi stevig luik.

Snel geleverd Goede montage omschrijving. Nu moeten de katten er nog door.:-)

Bierens de Haanweg 59

3076DA Rotterdam

104920235

Over Kattenluiken.nl

PetProBV - Expert in kattenluiken Ons bedrijf heeft een brede kennis op het gebied van kattenluiken, maar ook op dieren & benodigdheden in algemene zin. Advies en service voor ons klanten is voor ons van groot belang! Denkt u dat u ons kunt helpen de service te verbeteren? Neem dan contact op met onze klantenservice of laat uw beoordeling achter.