Super snelle verzending!

Volgende keer weer

Service die je verwacht.

Na aanschaf van een Petsafe Kattenluik 4 standen bleek dat ik, i.v.m. de dikte van de deur, toch ook een tunnelstuk nodig had. Nadat die niet op vooraad was, kreeg ik, na telefonisch contact, keurig een e-mailbericht toen hij weer op vooraad was. Of het Petsafe Kattenluik ook bij harde wind goed sluit, moet overigens nog blijken.

Leveren wat ze beloven

Tevreden

Geweldige service

Veel informatie gekregen en zeer behulpzaam

Snelle levering en advies

Het Cat flap Luik met chip en app werken goed. Katten 11 jr moeten er wel aan wennen. Het geluidje van de bediening schrikt wat af. Een kat heeft het door de andere is een angsthaas die naar buiten simpel vindt maar naar binnen vindt ze het lastig . Verder de app geeft afdoende informatie om te weten waar ze zijn.

Zeer tevreden snelle levering en goed verpakt

Petsafe ScoopFree

Hele fijn contact gehad met de winkel. Gister de kattenbak besteld en zoals gezegd vandaag binnen. Heb hem geïnstalleerd ben benieuwd. Ziet er mooi uit. Kortom een zeer tevreden klant

Snelle levering, duidelijke communicatie en uitstekende service!

Klantgerichte communicatie, waarbij ook gewoon telefonisch contact hoort. Als klant wordt je serieus genomen en dat geeft een vertrouwd gevoel.

Goede en snelle service

Bij vragen over het product wordt je geduldig te woord gestaan. Perfect geholpen, fijne medewerkers met verstand van zaken. Top!!!!

Niet goed geholpen

Mijn kat is bang van de klik vh elektronsch openen van het luik. Heb dat gemeld, maar klantenservice nam het niet heel serieus. Mijn kat moest er maar aan wennen. Dat laatste gebeurt niet.

Correct verwerkt

Helaas werkte het kattenluik wel om te selecteren wie naar binnen mocht, maar niet wie naar buiten mocht en dat was de bedoeling. Jammer. Teruggezonden en het geld was snel teruggestort op mijn rekening.

Snelle verzending prima product goede omschrijving.

Snelle verzending prima product goede omschrijving.

Snelle levering tegen een goede prijs. Product is als omschreven. Luik zit er net in dus ik weet niet hoe lang de batterijen het gaan doen.

snel, correct omschreven en goede prijs

snel, correct omschreven en goede prijs Het luik bevalt uitstekend en werkt goed onze kat was er 1 gewend dus dat scheelt.

Prima luik. Werkt altijd

Zwakke punt : tochtwering kan beter. Draaiknop is na gebruik van 3 jaar versleten

Snelle zending, prima luik

Fijne website, snelle levering en mooie prijs.

Goede aankoop.

De reader werkt uitstekend, en was snel geleverd.

Prima product

Snelle levering en fijn product, voldoet aan mijn verwachtingen.

Heerlijk dat nieuwe kattenluik

Heerlijk weer zo'n nieuw kattenluik, oude was defect na 10 jaar, nieuwe besteld en gelijk geplaatst geweldig geen vreemde katten meer in huis

Onwijs goed geholpen

Omdat ik graag wilde upgraden naar een kattenluik met chip lezer, de hulp ingeschakeld van de klantenservice en aldaar zeer prettig geholpen met het kiezen van een nieuw luik. Nieuwe microchip luik werkt zeer goed en ben dan ook zeer tevreden.

veel keuzemogelijkheden, perfecte uitleg, redelijke prijzen, snelle bezorging

wij wilden een kattenluik dat in een ruit gemonteerd kan worden, en dat reageert op de chip van de kat. De mogelijkheden en ook de manier van monteren werden perfect uitgelegd. Kattenluiken.nl biedt veel verschillende producten aan, er valt dus iets te kiezen. Binnen een dag hadden we de bestelling in huis.

heel handig!

Fantastisch om te kunnen regelen wanneer de kat nog naar buiten mag en wie er binnen mag. Ook fijn om de meldingen te krijgen als hij door het kattenluik gaat.

snelle correcte levering

Mooi kattenluikt wat gemakkelijk in te bouwen was. Snelle en correcte levering.

Duidelijke website. Snelle levering. Chipscanner heeft de eerste hit al opgeleverd bij een aanloop .

Betrouwbaar

Kattenluikje was defect, direct een nieuwe ontvangen!

Kattenluik functioneerde niet goed. Geretourneerd en binnen 2 dagen een nieuwe ontvangen. Uitstekende service.

Bierens de Haanweg 59

3076DA Rotterdam

104920235

Over Kattenluiken.nl

PetProBV - Expert in kattenluiken Ons bedrijf heeft een brede kennis op het gebied van kattenluiken, maar ook op dieren & benodigdheden in algemene zin. Advies en service voor ons klanten is voor ons van groot belang! Denkt u dat u ons kunt helpen de service te verbeteren? Neem dan contact op met onze klantenservice of laat uw beoordeling achter.