Prima orderbehandeling en levering.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, Sanne van 123accu
De accu's (voor elektrische tandenborstel) zijn na een week of twee al niet meer voldoende om meer dan 1-2 dagen te poetsen.
Goed dat je dit kenbaar maakt. Wij bieden 100% garantie op ons 123accu huismerk. Aan de hand van deze review hebben wij contant met je opgenomen om je hierbij te helpen. Het bedrag van de accu is gecrediteerd en wordt teruggestort op je rekening. Mochten wij je in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, vernemen wij dat graag. Groetjes, Sanne van 123accu
Wegens vertraging bij DPD werd mijn colis met 1 dag vertraging geleverd. 123accu contacteerde mij en besloot om mijn transportkosten terug te betalen ter commerciele titel. Bedankt voor de snelle opvolging.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de opvolging, Quentin! Groetjes, Sanne van 123accu
Original anmeldelse
Op de site staat voor een bepaald uur, morgen geleverd. Was niet het geval. Blijkt dat zowel de leveringsfirma als 123accu geen vertraging hebben opgelopen. Dus de melding op de site is een leugen. Ik vraag om dan tenminste mijn transportkosten als tegoedkoming terug te betalen, want hun belofte was niet voldaan. Zelfs dat is teveel gevraagd. Nooit meer.
Binnen 24 uur in huis en nergens goedkoper kunnen vinden. Top!
Nieuwe accu voor fatboy besteld,. Zeer goede prijs en snelle levering. Wij zijn dik tevreden en onse fatboy heeft weer voeding en brand als vanouds.
Wat fijn om te lezen dat alles weer als vanouds werkt! We hebben je hier graag bij geholpen. Groetjes, Sanne van 123accu
zeer snelle correcte levering.
Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen, Ronald! Groetjes, Sanne van 123accu
Mijn mobiele telefoon functioneerde niet meer vanwege een gebroken glasplaat. Kon daardoor ook niets overzetten naar een nieuwe tel. 123accu in Gorinchem heeft alles binnen 24uur voor mij geregeld. Top.
Bedankt voor deze mooie review! Groetjes, Sanne van 123accu
Bedankt voor deze review! Groetjes, Sanne van 123accu
altijd op tijd binnen en een goed product
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Ben! Groetjes, Sanne van 123accu
kan niet beter alles oke voor herhaling vatbaar
We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling, Jean! Groetjes, Sanne van 123accu
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Astere! Groetjes, Sanne van 123accu
Snel bestelt Maar ook snel bezorgd
Goed om te lezen dat je de bestelling zo snel hebt mogen ontvangen, Annie! Groetjes, Sanne van 123accu
Ik ben super blij en tevreden
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Anita! Groetjes, Sanne van 123accu
Makkelijke website, goed overzichtelijk en snel geleverd voor een goede prijs. Dank jullie wel.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Walter! Groetjes, Sanne van 123accu
Dankzij de accu met extra capaciteit zuigt onze stofzuiger weer de sterren van de hemel. En de goodies in het pakketje zijn zoals altijd weer een aangename bijkomstigheid. Ga zo door!
Goed om te lezen dat jouw stofzuiger weer zo goed werkt na het vervangen van de accu! De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, Sanne van 123accu
We gaan er tegenwoordig gewoon vanuit dat het binnen 1 dag geleverd wordt, maar 123accu maakt het elke keer waar.
Wat fijn dat je je bestelling telkens zo snel hebt mogen ontvangen, John. Hier doen wij ons best voor! Groetjes, Sanne van 123accu
Binnen enkele dagen geleverd. Het ontvangen materiaal was zeer naar wens
Goed om te lezen dat de artikelen naar wens zijn, Regina! Groetjes, Sanne van 123accu
Zelfde hele goede ervaring als met 123inkt.
Fijn dat je zo tevreden over ons bent, Henk! Groetjes, Sanne van 123inkt
Super snelle levering en goede kwaliteit accu
Bedankt voor deze mooie review, Joey! Groetjes, Sanne van 123accu
Goede kwaliteit van batterijen aan een scherpe prijs!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, Luc! Groetjes, Sanne van 123accu
Besteld en top geregeld
Bedankt voor deze mooie review, André! Groetjes, Sanne van 123accu
Direct snel goed verpakt (in een goede formaat doos).
Wat fijn dat alles naar wens is, Fred. Groetjes, Christianne van 123accu
Geen op of aanmerkingen
Bedankt voor je review, Dick. Groetjes, Christianne van 123accu
Prima, snelle service
Beste Frans, wat fijn dat je de moeite neemt om een positieve review te plaatsen. Groetjes, Christianne van 123accu
Scherpe prijs en volgende dag geleverd. Dyson stofzuiger werkt terug als nieuw met huismerk batterij 123accu. Bedankt!
Wat fijn dat je weer gebruik kunt maken van je Dyson stofzuiger met onze 123accu, Frederik. wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Christianne van 123accu