Van de te vervangen accu was snel een alternatieve accu gevonden, besteld en geleverd.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Hent! Groetjes, het team van 123accu
Verkoopt producten die niet leverbaar zijn.
Goed dat je dit kenbaar maakt, Niels. Wat balen dat het artikel een langere levertijd had. We zien dat er een alternatief geboden is maar dat dit niet was wat je zocht. De bestelling is inmiddels geannuleerd en het bedrag zal binnen 2-4 werkdagen terug op je rekening staan. Onze excuses voor het ongemak. Groetjes, het team van 123accu
Accu past goed & werkt prima !
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Pieter! Hier doen wij het voor. Groetjes, het team van 123accu
Batterij gekocht voor m'n antieke mobieltje. Batterij zou compatibel moeten zijn met de oude, maar was een pietsie dikker te zijn dan de originele. Waardoor m'n mobieltje niet meer gesloten kon worden. Contact opgenomen. Ze hadden ook nog een compatibele in het assortiment die wel de goede dikte had, en hebben die (zonder meerkosten voor mij) gelijk opgestuurd.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Goed om te lezen dat we het probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123accu
Goede service. Op tijd geleverd. Alles was in orde. Bedankt!
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Alberto! Groetjes, het team van 123accu
Snelle levering van een goede en prijsgunstige accu
Goed te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123accu
Original anmeldelse
Tot 2 maal toe werd een verkeerd type accu geleverd maar beide keren werd dat snel en naar volle tevredenheid hersteld. Accu voldoet uitstekend!
geheel tevreden
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes, het team van 123accu
Zeer spoedige levering zoals beloofd
Fijn om te lezen dat je de bestelling zo snel in huis had, Yves! De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123accu
zou niet weten wat ik hier aan toevoegen moet.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, het team van 123accu
de accu kon ik zelf gemakkelijk plaatsen en hij werkte meteen heel goed
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Ans! Groetjes, het team van 123accu
Ik heb een nieuwe accu besteld aan het einde van de dag. D3ze was de volgende middag al bezorgd en hij werkt perfect. Hartstikke bedankt voor deze goede service.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Mido! Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Groetjes, het team van 123accu
Produkt was in orde, levertijd klopte, alles zoals verwacht
Zie bovenstaande.
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, hier doen wij ons best voor! Groetjes, het team van 123accu
Bedrijf dat meedenkt en zorgvuldig is met het exact invullen van de wens van de koper.
Bedankt voor deze mooie review, Bernard! De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123accu
Makkelijk te vinden op de web site wat ik zocht, en snelle levering bovendien.
Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent, Henk! Daar doen wij het voor. Groetjes, het team van 123accu.
Prima accu. Net zoals het origineel.
Beste René, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! Hier doen wij het voor. Groetjes, het team van 123accu.
Open communicatie, alles is goed verlopen. Functioneren van accu is tot nu toe prima Over Kiyoh: netjes om de voorwaarden voor alle betrokkenen te geven, maar 5 pagina's is wat over the top. Bovendien is het "verklaren naar waarheid" reden om wat huiverig te zijn om dit in te vullen
Beste Albert, bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, het team van 123accu
snelle levering nouwkeurige beschrijving en exact als het orgieneel top verkoper ga er meer acu's kopen
Beste Dorus, goed om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Daar doen wij het voor! Wij zien je graag terug voor een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123accu.
bestelling gedaan en de volgende dag lag het er netjes hoor
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Jan! Hier doen wij ons best voor. Groetjes, het team van 123accu
ik heb al ervaring met 123ink. nl en ben daar zeer tevreden over. Nu had ik batterijen nodig en stootte ik eerder toevallig op 123accu.nl. Dus bestelde ik en de volgende dag werd het al geleverd.
Fijn om te lezen dat we je bij 123accu ook naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Patrick! We zien je graag terug in één van onze shops. Groetjes, het team van 123accu
De bestelde batterij was heel vlug thuis. Dank hiervoor. Jullie zijn top!
Overzichtelijke site, snelle levering Gewoon prima service.
De Huismerkaccu voor mijn Heggenschaar was wel iets groter als mijn originele accu maar paste goed en deed het direct. Heb hem wel moeten opladen en weet nog niet hoe het gebruik zal zijn
Bedankt voor deze mooie beoordeling. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, het team van 123accu
Had een accu voor mijn fotocamera besteld. Snel geleverd en ook nog een pen en pakje speelkaarten erbij
Beste Janet, bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u zo tevreden over ons bent en met de promotiematerialen! Groetjes het team van 123accu.
Accu voor mijn Tomtom. Prima informatie op de site en keurige prijs. Bovendien werd de accu volgens afspraak geleverd.
Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent. Wij zien je graag terug voor een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123accu.