Snelle levering, goed verpakt, kwaliteit, cadeau: stylo en kaartspel
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling, Ann! Groetjes, Kim van 123accu
Levering vis DHL liep niet vlekkeloos, pakket is op verkeerd adres geleverd.
Goed dat je dit aangeeft, Koos. Fijn dat de accu naar wens is en hopelijk de bezorging de volgende keer ook! Groetjes, Kim van 123accu
Geweldige super snelle service voor 50% minder dan een originele accu.
Bedankt voor deze mooie review, Marcel! Dit waarderen we zeer. Groetjes, Kim van 123accu
Prima accu Mooie prijs en zeer snel geleverd .
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven, Jacqueline! We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop. Groetjes, Romy van 123accu
Uitstekende dienstverlening goede kwaliteit prijs verhouding
Goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Jef! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123accu
x
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, Eddy! Groetjes, Romy van 123accu
de huismerk-battery ter vervanging van de NP-BG1 werkt nu wel goed; de eerste zending werkte minder maar werd goed vervangen door 123. goed alternatief.
Wat fijn om te vernemen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Rob! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123accu
Ursprüngliche Bewertung
de huismerk-battery die model NP-BG1 vervangt is maar een zwak afkooksel van het origineel.Zonder een echt overmatig gebruik staat de battery binnen de vijf dagen volkomen plat. De oorspronkelijke Sony-battery ging stukken langer mee.
Prima accu van eigen merk als vervanger voor een dure Dyson accu. Past perfect en werkt prima. Snel geleverd en prima verpakt.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het artikel dat je bij ons hebt besteld. Bedankt daarvoor. Groetjes, Christianne van 123accu
Producten goed te vinden en eenvoudig te bestellen. Snelle levering is zeer prettig.
Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Christianne van 123accu
Hebben mij goed advies gegeven voor de juiste accu. voor een boormachine die 20 jaar oud was. Een aanrader Jo
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service en je bestelling, Jo! Bedankt voor deze positieve review! Groetjes, Anouk van 123accu
Het huis merk accu is een goede vervanging van de orginele accu
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop, Gerry! Groetjes, Anouk van 123accu
Alles naar wens
Goed om te vernemen dat alles naar wens is verlopen, John! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123accu
makkelijk besteld en snelle levering
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop, Kitty! We zien je graag terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123accu
Vlotte levering, en corectte afhandeling
Bedankt voor je mooie beoordeling, Winand. Groetjes, Christianne van 123accu
Glasheldere website, mooie acties en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, Fons. Groetjes, Christianne van 123accu
In de middag besteld en 2 dagen later geleverd (feestdag er tussen ) , juist batterij en geladen geleverd , ook mail voor opvolging van de stappen tot levering, TOP firma .
Bedankt voor je mooie woorden, Dirk. Groetjes, Christianne van 123accu
Battery accu of my Bosch Intuvia was dead. So urgently needed to be replaced in order to drive my bike. Just found on the same delivery day, just before week end, a workshop to weld it . Thanks to Fisette electronic rue Féronstrée Liege 4000. Belgium .
Thank you for your review. Good to read that everything went to your satisfaction. Greetings, Christianne from 123accu
‘s avonds besteld en de volgende dag al in huis (betrof hier een accu van een laptop op leeftijd)
Bedankt voor je review, Alex. Groetjes, Christianne van 123accu
Mooi assortiment waarbij de batterij voor mijn ICOM Juist en goedkoopste blijkt te zijn. Geweldig!
Bedankt voor je beoordeling, Frank. Wat fijn dat je tevreden bent over jouw bestelling. Groetjes, Christianne van 123accu
Kon snel een nieuwe accu voor mijn oud type boormachine regelen
Bedankt voor je review. Groetjes, Christianne van 123accu
Apparaat uitstekend. Levering precies volgens schema. Kortom : Klasse !
Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, Wil. Groetjes, Christianne van 123accu
Perfecte afwerking van de order
Bedankt voor je review, Rita. Groetjes, Christianne van 123accu
Ruime keus aan batterijen, na bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden en is het bestelde snel
Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent, Dries! Groetjes, Sanne van 123accu
Goed product en supersnel geleverd
Bedankt voor je mooie review, Rien. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Christianne van 123accu
correct geleverd
Super dat je tevreden bent over de levering. We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kim van 123accu