Fijn te lezen dat je tevreden bent, Henri! Daar doen we het voor. Groetjes, Lesley van 123accu.
Zeer snelle levering.
Wij willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen voor het plaatsen van deze review! Groetjes, Lesley van 123accu.
Eigen merk CMOS batterij besteld compleet met connector. Deze was snel geleverd. Het vervangen was zo gepiept. Verwachting is dat deze weer 3 jaar mee gaat
Bedankt voor je positieve review! Graag tot een volgende keer! Groetjes, van het Webcare Team
Passen perfect en doen hun werk. Over de levensduur kan ik geen mening geven daar ze juist geplaatst werden
Goed te lezen dat het perfect werkt en past, Diane! We staan de volgende keer weer graag voor je klaar. Groetjes van het Webcare Team
Op 3 oktober jl. 60 batterijtjes besteld en betaald (inclusief verzendkosten). Na mijn gehoorcontrole bij mijn audicien en bij de KNO-arts, bleek dat ik, na 5 jaar, recht had op een verbeterde soort gehoorapparaatjes. Voor hetzelfde geld kon ik oplaadbare krijgen... Direct met 123accu's Klantenservice contact opgenomen en gevraagd welke mogelijkheden er waren; 1. 60 batterijen in een la bewaren. 2. ze allemaal terugsturen (uiteraard ongeopende verpakking, dus nog als nieuw met vervaldatum 06-2027). De medewerker luisterde naar mijn verhaal, had intussen snel de gegevens erbij gezocht en stuurde mij gelijk een e-mail met daarin de uitleg over het retourneren van dit artikel. Voor zo'n groot bedrijf als 123accu.nl is deze hulp grandioos!
Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze klantenservice, Pauline! Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes van het Webcare Team
Erg goede accu voor mijn Dyson. De originele was al snel op, deze is beter. Probleemloos en snel geleverd!
Goed te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling! In de toekomst zien we je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Snel en direct de goede accu bij een al oudere boormachine. Super.
Bedankt voor je positieve review, Folkert. Graag tot een volgende keer! Groetjes van het Webcare Team
Zoals boven 100% tevreden.
Super dat je zo tevreden bent, Sraar! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Precies volgens de beschrijving
Fijn dat het precies volgens de omschrijving is verlopen, Soeters! Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes van het Webcare Team
Accu was binnen paar dagen geleverd. Laptop werkt weer prima.
Goed om te lezen dat je laptop weer goed werkt, Tonny! Veel plezier van je bestelling. Groetjes van het Webcare Team
Prima service vlugge levering
Hartelijk bedankt voor je 5-sterren review, Roland! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Goede en snelle servise
Goed te lezen dat je tevreden bent over onze service, Jacques! Groetjes van het Webcare Team
Ik bestel mijn batterijtjes voor mijn horloge altijd bij 123accu.nl. Waarom : Vandaag online besteld en morgen al in mijn bus ! Supersnelle service. Daar kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen. Geloof me, ik spreek uit ervaring. Top ! (en dan krijg ik er nog gratis stylo's en plakband bovenop)
Enorm bedankt voor je positieve review, Charles! Leuk om te lezen en fijn dat de attenties gewaardeerd worden. We staan de volgende keer graag weer voor je klaar. Groetjes van het Webcare Team!
Ik had een accu nodig voor mijn Dyson steelstofzuiger en ging op zoek naar een goedkoper alternatief. Dat vond ik voor iets meer dan de helft van de prijs bij 123accu.nl Bestellen ging probleemloos, 2 dagen later had ik het in huis en het vodoet aan de verwachting en bewering. Zeker de moeite waard, en al hou ik me normaal bij het origineel, dit ga ik vaker doen ... ;-)
Bedankt voor het plaatsen van deze review, Marco! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. Groetjes het webcare team van 123accu
mijn ervaring begon bij 123 inkt maar de totaal service is geweldig!
Super dat je zo tevreden bent! Veel plezier van je bestelling. Groetjes van het Webcare Team
Makkelijke bestelsite en snelle levering. Vroeger op mijn werk waren ze ook al zeer service gericht.
Bedankt voor het plaatsen van deze review, Bert! In de toekomst staan we graag weer voor je klaar. Groetjes van het Webcare team
Ik had voor mijn nikon Z6ii snel nog een extra accu nodig omdat de mirrorless camera batterijen verbruikt als ze niets zijn. En ik moest fotos maken van een sportwedstrijd. Dus snel op donderdag een extra batterij besteld, en deze was al geleverd op vrijdag. Zo kon ik zaterdag met een gerust hart vertrekken.
Wat goed om te lezen dat je door de snelle levering op tijd aan het werk kon. Daar zijn we blij om, Philip! Groetjes van het Webcare Team
Duidelijke website en de bestelling is snel geleverd!
Bedankt voor uw 5-sterren review, Rob! Groetjes van het Webcare Team
Binnen 2 dagen voor nog geen € 10 heb ik weer 3 horloges aan de gang gekregen. Bij de juwelier betaal je dat bedrag per stuk.
Wat goed om te lezen dat je op deze manier veel kosten heb bespaard, Hetty! We staan volgende keer graag weer voor u klaar. Groetjes van het Webcare Team
De door mij bestelde adopter was voorradig en aangekocht en snel afgeleverd hierdoor weinig hinder in het werken ondervonden, zeker een aantader
Super dat je zo tevreden bent, Dies! Veel plezier van je bestelling. Groetjes van het Webcare Team
Onze Surface Pro 5-fabrieksbatterij was al lang leeg, toen we besloten de risicovolle aanpak te kiezen en deze te vervangen. 123accu.nl had een mooie aanbieding en wij vertrouwden ze vanwege de voorgestelde twee jaar garantie. De batterij is uitstekend, zelfs een grotere capaciteit dan het origineel, dus we zijn erg sa
Super dat het goed heeft uitgepakt. Bulcsu! Daar zijn we blij om. Groetjes van het Webcare Team
Via een duidelijke site, het juiste artikel gevonden en heel snel netjes verpakt in de postbus, dus TOP!
Wat goed om te horen dat alles goed is verlopen, Henk! We zien je graag nog eens terug. Groetjes van het Webcare Team
Al vaker iets besteld en ook deze keer vlekkeloos en de volgemde dag geleverd.
Bedankt voor de 5* beoordeling, Gerard. Super dat alles naar tevredenheid is verlopen. Groetjes, Kim van 123accu
Na ontvangst van de batterij bleek deze niet goed te werken. Hield zijn capaciteit niet. Er werd onmiddellijk een nieuwe batterij geleverd!
Bedankt voor je positieve review, Herbert. Wat fijn dat je naar tevredenheid is opgelost! Groetjes, Kim van 123accu
Bedankt voor deze positieve review, Johan! Tot de volgende keer! Groetjes, Hanna van 123accu