Super easy to order and quick delivery. Highly recommended.
Thank you for this positieve review, Alberto! Greetings, Anouk from 123accu
Ben zeer tevreden.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent, we zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123accu
Zeer tevreden over de snelheid van de bezorging en het gewenste artikel.
Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, Lia! Groetjes, Anouk van 123accu
bedankt voor goede en goedkope accu
Bedankt voor deze positieve review, Jhon! Groetjes, Anouk van 123accu
Had een batterij besteld voor mijn gps. Maar bij nader inzien bleek deze batterij ook niet te voldoen. Na een telefonisch contact heeft de persoon van 123accu. Mij belooft kosteloos een nieuwe batterij op te sturen. Dat is pas goede service. Bedankt.
Wat goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Chris! Dat is uiteraard graag gedaan. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123accu
Original review
Heb de nieuwe batterij geplaatst in de gps, maar nu gaat hij maar 3 uurtjes mee waar de gps met de oude versleten batterij het nog makkelijk 4 uur uit hield.
Prima accus voor een boormachine voor een redelijke prijs en mooi op tijd geleverd.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop, Philip! Groetjes, Anouk van 123accu
Een goed bedrijf
Dankjewel voor de positieve review, Peter. Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor jou klaar. Groetjes, Kim van 123accu
keurig en snel mijn bestelling bezorgd
Bedankt voor de 5* beoordeling, Tony! Dit waarderen wij enorm. Groetjes, Kim van 123accu
Prima keuze en juiste artikel, op tijd geleverd
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123accu
Zeer tevreden, de accu was precies zoals het op de site stond aangegeven. Keurig verpakt en stoten tijdens het transport zoveel mogelijk te voorkomen.
Fijn om te vernemen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Jan! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123accu
Ik heb nog nooit zo snel iets ontvangen zo netjes
Wat goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Monique! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123accu
Snelle levering prima verzorvt
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop! Groetjes, Romy van 123accu
Vlotte levering
Bedankt voor deze positieve review, Kurt! Groetjes, Romy van 123accu
Accu voor dyson steelstofzuiger besteld. Doet het so far so good. Hopelijk blijft dat zo. Snel geleverd dus zeer tevreden.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling bij onze webshop, Anneke! Groetjes, Romy van 123accu
Had 2 accu’s besteld en andere dag ontvangen Zeer goed in karton en plastic verpakt super Ben er echt blij mee
Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Kim van 123accu
Uit een ruime keuze met duidelijke omschrijvingen en leidraad van pc modelnummers de juiste batterij gekozen. Zeer snel geleverd, goed verpakt, correcte prijs. Batterij werkt perfect. Ik kom hier zeker terug (psst, ben al klant bij 123inkt ook). Leo
Super dat je zo tevreden bent, Leo. En wat leuk dat je ook al klant bent bij 123inkt:) We zien je graag nog eens terug! Groetjes, Kim van 123accu
Goed aangekocht en snel geleverd
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, Robert! Daar doen we het voor. Groetjes, Samantha van 123accu
Top !! kan aan iedereen aanbevelen.
Bedankt voor je mooie review, Carlos! We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123accu
2 accu's besteld, prima kwaliteit en strakke prijs
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Jan! Daar doen we het voor. Groetjes, Samantha van 123accu
Doen wat ze beloven
Bedankt voor je positieve review, Erwin! Groetjes, Sanne van 123accu
everything was ok.
Thank you for your positive review! Greetings, Sanne from 123accu
Snel gevonden wat ik zocht en supersnel afgeleverd.
Fijn dat je hebt kunnen vinden wat je zocht, Wim! We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes, Sanne van 123accu
keurig verzorgd en super snel
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Leo! Groetjes, Sanne van 123accu
Vlotte service en top kwaliteitsprodukt
Bedankt voor je positieve review, Marc! Groetjes, Sanne van 123accu
Mijn accu is goed bezorgd en de werking was goed in mijn computer
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben geholpen, Antoine! Groetjes, Sanne van 123accu