ik bestel al enkele jaren, en steeds is het met zorg behandeld correct en vlugge levering. indien er iets fout gaat, wordt deze professioneel snel opgelost.
Bedankt voor deze mooie woorden, Kurt. Goed om te lezen dat we je al enkele jaren naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Groetjes, Sanne van 123accu
Accu van eigen merk is uitstekend
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze 123huismerk accu, Ton! Groetjes, Sanne van 123accu
De beste hoog kwaliteit en laag prijs.
Fijn dat je zo tevreden bent, hier doen wij ons best voor! Groetjes, Sanne van 123accu
Super snelle levering en topproducten!
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, David! Groetjes, Sanne van 123accu
Uitstekende ervaringen met deze winkel en snelle juiste leveringen.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service Frans! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop. Groetjes, Anouk van 123accu
Snelle levering van de bestelde accu's
Bedankt voor deze 5-sterren review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, Anouk van 123accu
Tijdens aankoopging het perfect. Alles is goed geregeld en goed gegaan. Eerlijk gezegd, Over het oplaadbare apparaat en batterijen ben ik niet tevreden. Normaal gesproken elke opgeladen batterij moet 90 uur werken. Deze werken niet langer dan 12uur. Kortom ik moet elke dag laten opladen. Normale batterijen werken 90 uur totaal. Ervan uitgaande u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Bij voorbaat dank, S. Sedaghat
Ik had snel een oplader nodig voor m'n ouwe videocamera en deze was bij 123accu op voorraad. Besteld en daags erop in huis! Zoals bij de andere 123-websites (123inkt en dergelijke) is ook hier de behandelingstijd en de verzending dik in orde. Erg veel producten op voorraad en erg snel thuisbezorgd.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123accu
Eenvoudig bestellen uit groot assortiment en alternatieven. Snelle levering.
Bedankt voor deze mooie beoordeling Paul! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123accu
Prima levering, in twee dagen thuis ontvangen, goed verpakt ,mooie prijs.
Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen Serge! Groetjes, Anouk van 123accu
Accu voor een JBl-speaker gezocht, gevonden, betaald en ontvangen. Prima shop!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop! Groetjes, Anouk van 123accu
Had een ouder type boormachine en bleek een vervangende accu nodig te hebben. Na een verkeerde bestelling toch nog alles goed gekomen.
Goed om te lezen dat je inmiddels de juiste accu in huis hebt, Fred! We hebben je hier graag bij geholpen. Groetjes, Sanne van 123accu
Na een lange tijd niet gefotografeerd te hebben bleek de accu van mijn Canon 60D te zijn overleden. Bestelde vroeger bij Batteryking ,maar ik herinnerde dat dit bedrijf was opgegaan in 123accu. De accu was snel gevonden in het enorme aanbod en lag de volgende dag al op de deurmat. Bestelgemak in optima forma.
Wat fijn om te lezen dat je de juiste accu snel hebt kunnen vinden en hebt mogen ontvangen, Henk! Groetjes, Sanne van 123accu
Het geleverde is goed bevallen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Frank! Groetjes, Sanne van 123accu
Heb verschillende Batterijen gevonden die moeilijk te verkrijgen zijn zeker voor de toestellen die wat ouder zijn
We doen ons best zo'n groot mogelijk assortiment accu's aan te bieden, Hernri! Goed om te lezen dat je hierdoor de juiste accu voor jouw apparaat hebt gevonden. Groetjes, Sanne van 123accu
Overzichtelijke website en vlot geleverd
Goed om te lezen dat je onze website zo overzichtelijk vindt en je je bestelling zo snel hebt mogen ontvangen! Groetjes, Sanne van 123accu
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, Sanne van 123accu
Zo hoort het te gaan. Bestellen, betalen, ontvangen binnen 24 uur voor een goede prijs. Een voorbeeld voor anderen!!! Groetjes Elbersen Ijsselstein.
Bedankt voor deze mooie woorden, Nico! Fijn dat je zo tevreden over ons bent. Groetjes, Sanne van 123accu
De volgende dag in huis, accu heeft dubbele capaciteit vergeleken met de originele en is de helft goedkoper!
Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons huismerk, Pieter! Groetjes, Sanne van 123accu
Heb mijn probleem via mail voorgelegd, kreeg vlot een kort maar zeer kompleet antwoord met de juiste opties!!! Voor mij het juiste produkt besteld dat zeer vlot werd geleverd!!! Chapeau
Fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen, Peter! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Sanne van 123accu
Goed geleverd, maar kan denk ik wel sneller.
Bedankt voor deze mooie review en feedback, Robert! Ons streven is om binnen 24 uur te leveren en in bijna alle gevallen lukt ons dit ook. Onze excuses als dit bij jouw bestelling toch niet is gelukt. Groetjes, Sanne van 123accu
Supersnelle levering
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Francois! Groetjes, Sanne van 123accu
Goede prijs snelle levering gewoonTop
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Nico! Groetjes, Sanne van 123accu
Mijn bestelling van batterijen is zeer vakkundig en snel uitgevoerd. Voor niet voorradige artikelen zijn betere en duurdere artikelen zonder extra kosten aan mij gestuurd. Zelfs een dag na bestelling al mogen ontvangen
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Chris! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Sanne van 123accu
Bestel proces en Service zijn top
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Maarten! Groetjes, Sanne van 123accu