ik had een laptopaccu nodig die ik op uw site niet kon vinden. Een zeer vriendelijke medewerker heeft mij vervolgens uitstekend op weg geholpen. De accu kwam snel en werkt perfect. Dus alle lof.
Bedankt voor je review, Jan! Wat leuk om te lezen dat een van onze collega's je goed heeft kunnen helpen. Wij staan altijd voor je klaar! Groetjes, het team van 123accu.
Mijn Metabo boormachine is niet meer in productie,dus ook de accu niet.De leverancier opperde om het bij 123.nl te proberen.Ik kende U al van de cartridges,maar dit was een eye-opener. Uitstekend produkt en.........bijna voor 1/3 van de prijs. Super
Wat leuk om te lezen, Harry! Fijn dat je het juiste product bij ons heeft kunnen vinden, daar doen wij het voor! Groetjes, het team van 123accu.
Accu voor mijn oudere GSM werkt prima, maar moest wel een hele dag laden. Een uurtje laden werkte niet en ik dacht dat hij defect was.
Bedankt, Carlos! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Een nieuwe accu moet inderdaad altijd even flink opladen. Groetjes, het team van 123accu.
Juiste artikel..juiste prijs..snel en goed geleverd
Bedankt voor het delen van je ervaring, Jaap! Leuk dat je het ons even laat weten. We zien je graag terug bij je volgende bestelling. Groetjes, het team van 123accu.
Snelle en keurige levering
Beste André, wat fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent. Groetjes, het team van 123accu
Wat fijn dat je tevreden met ons bent, Ronald. Groetjes, het team van 123accu
Voldoet aan alle verwachting
Bedankt voor je positieve review. Groetjes, het team van 123accu
Makkelijk bestellen, betalen en het wordt ook nog eens de volgende dag geleverd. Precies zoals het hoort.
Beste Gert, wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Daar doen wij het voor. Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, het team van 123accu
Prijs en levering is prima, wel krijg je wat veel meuk bij je bestelling (123-pritfstift , 123-pennen..) Van mij hoeft dat niet, hoewel het wel grappig is dat ze dat doen. (en het prima pennen zijn)
Beste Fabian, bedankt voor je mooie beoordeling en goed dat je aangeeft dat je ons promotiemateriaal niet wenst te ontvangen. Bij een volgende bestelling mag je dit in het opmerkingenveld zetten zodat wij er rekening mee kunnen houden. Groetjes, het team van 123accu
Accu laptop beviel niet. Snel en zonder problemen omgeruild.
Wat fijn dat wij je zo naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Ad. Daar doen wij het voor. Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, het team van 123accu
Ik had batterijen voor mijn huistelefoons nodig en die waren binnen 24 uur geleverd.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, Ruud! Groetjes, het team van 123accu
het bestellen was vrij eenvoudig, de prijs voor het gekozen artikel was keurig. het gehele product voldoet aan alle verwachtingen. kortom snel besteld en snel geleverd een tevreden klant met een goed product
Beste Youp, wat fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je zo tevreden over ons bent. Bedankt ook voor de mooie beoordeling. Groetjes, het team van 123accu
Op donderdag om 19.00 uur een bestelling gedaan van batterijen bij 123accu.nl. Volgens de website binnen 24 uur bezorgd, indien voor 23.00 besteld. Laat er in deze tijden een keer een dag speling op zitten. Het is nu zaterdag en er is nog niets verzonden. Klantenservice is onbereikbaar in het weekend. Tja, dan stapt de klant naar een ander bedrijf dat zijn afspraken wel nakomt. Heb zojuist gecancelled, ben benieuwd of ze er iets mee doen.
Beste Alexander, goed dat je dit kenbaar maakt. Wij kijken graag met je mee. Graag ontvangen wij van jou je klantnummer of postcode en huisnummer. De email mag je sturen naar [email protected]. Groetjes, het team van 123accu
grote keus aan materiaal
Beste Marcel, bedankt voor je positieve beoordeling! Groetjes, het team van 123accu
Is echt een topper onder de internetbedrijven.Is echt Award waardig, een dikke 10 voor de geweldige service die ik heb ondervonden bij een probleem met de geleverde accu's. Werd direct omgeruild. Hier wordt Garantie met HOOFDLETTERS geschreven. Johan van Leeuwen Zeewolde
Beste Johan, wat fijn dat je zo'n moeite neemt om deze uitgebreide positieve beoordeling te schrijven! Dat waarderen wij enorm. Dank daarvoor. Groetjes, het team van 123accu
Na ruim 3 jaar verving ik de accu van mijn SamsungJ5 2016 door deze nieuwe accu. De oude originele accu ging nog maar 24 uur mee. Deze nieuwe accu gaat na (aantal) volle ladingen ongeveer 48 uur mee.
Beste Adri, wat fijn dat je nieuwe accu weer naar wens is. Zo horen wij het graag. Groetjes, het team van 123accu
Original review
Na ruim 3 jaar verving ik de accu van mijn SamsungJ5 2016 door deze nieuwe accu. De oude originele accu ging nog maar 24 uur mee. Deze nieuwe accu gaat na (aantal) volle ladingen nauwelijks langer mee. Dit valt me erg tegen.
Mijn bestelling in goede orde ontvangen. Snelle en correcte levering.
Beste Hennie, goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, het team van 123accu
Ik weet niet of ik een productie fout heb of het product slecht is Maar de accu valt op willekeurige momenten uit en doet het slechter dan me oude accu Jammer
Beste Sam, goed dat je dit kenbaar maakt. Wij kijken graag met je mee. Graag ontvangen wij dan een email met jouw klantnummer of postcode en huisnummer. De email mag je sturen naar [email protected]. Wij horen graag van je. Groetjes, het team van 123accu.
Verbeterpunt: betere foto's en beschrijvingen die het uiterlijk verschil laten zien tussen de laptop accu's voor hetzelfde model maar met verschillende laadcapaciteit.
Bedankt voor je positieve beoordeling. Je verbetersuggestie gaan wij meenemen. Groetjes, het team van 123accu
Het vervangen van de oude voor de nieuwe natuurlijk zelf gedaan. Dus ik geef mezelf een dikke 10. Was een beste klus!!
Beste Brian, fijn dat het vervangen van de accu is gelukt. Bedankt voor je positieve review. Groetjes, het team van 123accu
Alles was goed en snel gegaan.
Beste Guillermain, wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, het team van 123accu
123acccu leverd goede service en doet wat het beloofd. ales op tijd geleverd zonder problemen.
Beste Nico, bedankt voor je positieve beoordeling. Zo lezen wij het graag. Groetjes, het team van 123accu
Ik had laat in de ochtend mijn bestelling online gedaan en kwam er na zessen achter dat er 's middags gebeld was. Om 19.30 uur werd er nog een keer gebeld en werden mijn bestelling en adresgegevens even gecheckt. Daags erop werd het pakket al aan de deur bezorgd. Dat noem ik eerste klas service! Bedankt! Frank
Beste Frank, wat fijn dat je onze service zo goed weet te waarderen. Daar doen wij het voor! Wij zien je graag terug voor een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123accu
Beste Franky, wat fijn dat je zo tevreden over ons bent. Groetjes, het team van 123accu
Overzichtelijke site om je onderdeel te zoeken, niet duur en snel geleverd!Aanrader.
Bedankt voor je positieve review! Groetjes, het team van 123accu