Snelle en goede levering
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, PJ. Groetjes, het team van 123accu
Goede prijs, snelle levering, prima product. Database met omschrijvingen van accu's en corresponderende laptopmodellen mag uitgebreider en vaker bijgewerkt worden.
Fijn dat je tevreden bent over onze prijs, levering en product, Renz. Bedankt voor je feedback. Wij zien je graag terug voor een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123accu
Goede website
goede en snelle levering van mijn camera accu's
Mooi snel ontvangen, juiste product
Beste Hans, bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Groetjes, het team van 123accu
Tevreden!
Wat fijn dat je een positieve review achterlaat! Wij zien je graag terug voor een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123accu.
ik bestelde een accu. ze leverden de accu snel. de accu doet het.. wat wil je nog meer :)
Goed om te lezen dat je tevreden bent, Martijn! De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123accu
Dit was de tweede maal dat ik een boormachine accu kocht bij 123 accu. De kwaliteit evenaart of is gelijk aan het origineel, is echter veel goedkoper. De levering is snel en zonder problemen. Kortom wederom een goede ervaring
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Adrie. Goed om te lezen dat we je wederom naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Groetjes, het team van 123accu
Fijn om te lezen dat je tevreden bent, Rob. Daar doen wij het voor! Groetjes, het team van 123accu
De aanschaf van een nieuwe accu voor mijn laptop. De accu is binnen 24 uur geleverd in een doos waar nog twee pennen en set kaarten zaten. Ik mag stellen dat ik uiteraard zeer tevreden mag zijn. Top ga zo door.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, John! Bij een volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123accu
Ik ben erg blij met mijn bestelling. Hij is heel snel gekomen en de producten zijn prima!
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Anna! Groetjes, het team van 123accu
er wordt snel geleverd en de bestelde accu voldoet meer dan goed
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Jan! Groetjes, het team van 123accu
Snel geleverd en het juiste artikel Kortom vomplimenten
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Johan! Groetjes, het team van 123accu
Mijn ervaring met betrekking tot de levering is goed. Alleen lost de nieuwe accu het probleem van snel ontladen, niet op.
Goed dat je dit kenbaar maakt. Inmiddels heb je contact gehad met onze klantenservice en we zien dat het probleem inmiddels is opgelost. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123accu
Op site makkelijk en snel gevonden. Snel bezorgd en past goed in laptop en werkt tot op heden uitstekend. Achteraf betalen. Voor nu en nog 'ns! Top!
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Gijsbert! Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123accu
Laptop accu die onze dochter direct weer kon gebruiken!
Goed om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Frank! Groetjes, het team van 123accu
Goede service en snel geleverd.
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, het team van123accu
de laptop batterij functioneert goed; maar..... het scherm van de laptop kan maar beperkt geopend worden. De kijkhoek is eigenlijk te beperkt, jammer dat hier niet op gewezen is door verkopende partij.
Bedankt voor je feedback, Albert! We kunnen ons voorstellen dat dit niet prettig is. Dit wordt mogelijk veroorzaakt doordat je een verhoogde capaciteit accu hebt besteld. Mocht je hier dusdanig last van hebben, kunnen wij de accu voor je omruilen naar een ander exemplaar. Deze is even groot als de originele accu. In dit geval kun je het beste een e-mail sturen naar [email protected]. Groetjes, het team van 123accu
——-
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes, het team van 123accu
Accu voor Dyson was stuk. Goed advies gehad, goede bereikbaarheid en snel geleverd. Prima!
Goed te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123accu
Twee accu's besteld voor de mini scootmobiel van mijn vrouw. Snelle levering en prima kwaliteit!
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes, het team van 123accu
Ik zocht een goedkoop alternatief voor mijn Makita acculader en heb deze gevonden bij 123Accu.nl Topservice en snel geregeld!
We willen je bedanken voor het delen van je positieve ervaring, Roy! Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht. De volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, het team van 123accu
Vlotte levering en van goede kwaliteit.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Jens! Groetjes, het team van 123accu
Opgezocht en besteld, anderhalve dag later binnen. Verder ontvangen product zoals omschreven. En wij zijn geholpen.
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123accu
Wat geleverd is voldoet aan mijn verwachting
Goed om te lezen dat je tevreden bent, Peter! Groetjes, het team van 123accu