Geweldig goed geholpen, ook extraatjes bij de zending.
Goed contact met klant en probeert klant tevreden te stellen
Accu voor macbook snel geleverd (binnen een dag) én daarbij ook nog de noodzakelijke schroevendraaier aan de doos toegevoegd om de accu los te kunnen maken. Wat een service van het team 123accu.nl !
Beste Mark, Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent met uw MacBook-accu én de meegeleverde schroevendraaier. Fijn dat we u op deze manier hebben kunnen verrassen! Groetjes, Lex van 123accu
Beste .h, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat alles snel en goed is geleverd! Groetjes, Lex van 123accu
Goede kwaliteit en een snelle levering
Beste Michel, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit als de snelheid van de levering. Groetjes, Lex van 123accu
I am very happy with my purchase it was fast delivery and they have also sent couple of gifts inside which was super nice.
Dear Hilal, Thank you so much for your kind words! We’re happy to hear you were satisfied with the fast delivery — and that you appreciated the small gifts we included. Groetjes, Lex van 123accu
Snelle verzending Goede kwaliteit
Beste HW, Wat fijn dat de vervangingsaccu’s goed functioneren! En goed om te horen dat u ook tevreden bent over de verzending en kwaliteit. Groetjes, Lex van 123accu
123Accu is betrouwbaar en hebben snelle levering. Bestelling is goed te volgen kom zeker de volgende keer terug hier.
Beste Ivo, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze service als betrouwbaar ervaart en uw bestelling goed te volgen was. Tot een volgende keer! Groetjes, Lex van 123accu
Vlotte snelle levering zonder enig probleem!
Beste Rudy, Dank u wel voor uw positieve beoordeling. Fijn dat alles soepel en zonder problemen is verlopen! Groetjes, Lex van 123accu
Een goede prijs, is voor mij altijd belangrijk!
Beste André, Wat mooi dat u tevreden bent over de Makita-accu’s en dat u onze prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Bedankt voor uw vertrouwen! Groetjes, Lex van 123accu
Oplaadbare batterijen waren bij 123accu het goedkoopst en de levering was binnen 1 dag binnen
Beste Jans, Fijn dat u bij ons de scherpste prijs heeft gevonden én dat uw bestelling zo snel binnen was. Bedankt voor uw reactie! Groetjes, Lex van 123accu
Accu besteld van eigen merk voor makita boormachine. En......t werkt perfect en is zoveel goedkoper! We zijn er blij mee.
Beste beoordelaar, Wat goed dat de accu van ons eigen merk perfect werkt in uw Makita-boormachine! Mooi dat u voor minder geld zo’n goed resultaat heeft. Groetjes, Lex van 123accu
Betrouwbaar, snel geleverd en zelfs in de doos met een extra attentie. Dank en zeer zeker tot een volgende bestelling
Beste Nico, Wat fijn dat u tevreden bent over onze website, kwaliteit én levering. Extra leuk dat de attentie in de doos gewaardeerd werd. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lex van 123accu
Bestelling geplaatst en geleverd volgens afspraak.
Beste Stephan, Dank u wel voor uw duidelijke review. Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen! Groetjes, Lex van 123accu
Goede accu past perfect en de volgende dag geleverd Super !!!
Beste Michel, Wat goed om te horen dat de accu perfect past én snel geleverd is. Bedankt voor uw beoordeling! Groetjes, Lex van 123accu
Enorme keuze, goede zoekmogelijkheden in de webwinkel en een duidelijk bestelproces. Wat wil een mens nog meer!
Beste Wim, Wat een mooie woorden – dank u wel! Fijn dat u blij bent met ons aanbod en het bestelproces. Daar doen we het voor. Groetjes, Lex van 123accu
Snelle levering en op de afgesproken tijd geleverd.
Beste Ruud, Dank voor uw positieve review. Fijn dat de levering snel én volgens afspraak is verlopen. Groetjes, Lex van 123accu
Heel positief! Dezelfde avond nog verzonden! Super!!
Beste Marlies, Wat fijn dat u zo positief bent over onze service en snelle verzending! Daar worden wij ook blij van. Groetjes, Lex van 123accu
Alles prima gegaan, passende accu voor Gardena maaier van "eigen merk"
Beste Willem, Goed om te horen dat de accu perfect past in uw Gardena maaier. Fijn dat ons eigen merk zo goed bevalt! Groetjes, Lex van 123accu
Van iets uitzoeken op de site tot het product in huis is een snelle en goede manier om zaken te doen. Dus gewoon goed.
Beste Dave, Bedankt voor uw heldere en positieve feedback. Fijn dat alles van bestelling tot levering soepel verliep! Groetjes, Lex van 123accu
Batterij voor navigatie besteld snel geleverd en top kwaliteit voor een prima prijs.
Beste Jan, Wat mooi dat u zo tevreden bent met de batterij voor uw navigatie. Dank u wel voor het vertrouwen! Groetjes, Lex van 123accu
Super snel en heel netjes geregeld.
Beste A, Fijn dat alles snel en netjes geregeld is. Bedankt voor uw beoordeling en graag tot de volgende keer! Groetjes, Lex van 123accu
Snelle bezorging met leuke attentie.
Beste Annemarie, Wat fijn om te horen dat u blij bent met de snelle bezorging én de leuke attentie! We doen ons best om elke bestelling speciaal te maken. Bedankt voor uw positieve feedback! Groetjes, Lex van 123accu
Had een accu besteld voor mijn motoren, niet zoals de rest van de aanbieders zorgt 123accu.nl echt dat het pakketje de volgende dag in je huis ligt. Verpakt zoals het hoort en goed opgepakt door het bedrijf. Super tevreden over de kwaliteit van het proces!
Beste Rami, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat de levering zo snel was en dat alles goed is verpakt. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met ons proces. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
Zeer snelle en nette levering voor een goede prijs.
Beste Edwin, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle en nette levering. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lex van 123accu