Filter

Gisteren in de middag besteld de volgende dag in huis

Zeer snelle en nette levering voor een goede prijs.

Snel en correct afgeleverd.

Accu voor Bosch fietscomputer is goed. Aflevering snel en correct met pakketpost. Had ook in envelop als brievenpost verzonden kunnen worden.

zeer snel geleverd

de bestelling is zeer snel geleverd ,makkelijke website om de betreffende accu te vinden .

Snel en correct.

Veel te hoge prijzen

Reactie is slecht. Sorry zal niet meer bestellen

Gewoon niks op aan te merken snel en goed

Zal er vaker iets bestellen

snelle levering van mijn fietscomputer accu

Mijn fietscomputer deed niks meer, bleek de back up accu kapot te zijn, heb dezelfde besteld bij 123accu.

Bestel jaren bij 123inkt dus was het voor de hand liggend dat ik de batterij bij 123accu ging bestel

Een perfect bedrijf.

Ben helaas teleurgesteld

De omschrijving klopt niet. Ik zou een batterij ontvangen welke geschikt zou zijn voor een Mitutoyo ruwheidsmeter. Maar hellas klopt dit niet. Het moet 7.2 Volt zijn en het is een 6 Volt.

Aantal specifieke batterijen gekocht (elders moeilijker verkrijgbaar) + universele oplader. Boven verwachting goed en snel geleverd. Prijzen zijn zeer schappelijk.

Perfect product, snel in huis

Had de accu voor m'n robotstofzuiger binnen een dag in huis en hij werkt perfect.

op tijd bezorgd accu werkt prima

de ontvangen accu voor mijn Panasonic video cam snel opgeladen en getest te vreden over de prestaties. accu is nog ĺang niet leeg. echt een aanrader .

Super snel de juiste levering

Binnen 20 uur in huis met een paar kleine cadeautjes super bedankt

Makkelijke site, snel geleverd

Via de site snel een batterij voor mijn warmtebeeldcamera gevonden. Eenvoudig besteld en snel geleverd.

Snelle levering en prima prijs

Duidelijke website, prima prijs en snelle levering

snelle levering product werkt zeer goed

Lekker snel en goed bezorgd!

Lekker snel bezorgd, prima service

heel erg goed

Snelle levering goede accu's .

Prima dienst- en produktverlening

Spoedige levering van een prima produkt tegen een scherpe concurerende prijs

Product werkt niet

Accu besteld conform serienummer fototoestel. Accu laadt niet op in de daarvoor bestemde lader, geeft geen ‘stroom’ in de camera. Na heen en weer mailen, foto’s sturen, wacht ik sinds vrijdag op antwoord. Wat is er zo moeilijk aan uitzoeken van het defect!?! Zeer slechte service. Willen je laten betalen voor retourzending van een niet deugdelijk product, een fout van henzelf dus.

Accu,s besteld en volgende dag geleverd. Accu,s geplaatst en apparaten werkten weer zoals vanouds en dat voor een goede prijs.

Duidelijkheid, snelle levering, kwaliteit

Goede kwaliteit tegen een goede prijs!

Supersnelle service, goed product

Dit ging helemaal perfect. Accu was uitstekend verpakt. Ik ben een blije klant!

Prima service, op tijd leveren reageert snel Kwaliteit prima.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329 AK