Zeer snelle en nette levering voor een goede prijs.
Beste Edwin, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle en nette levering. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
Accu voor Bosch fietscomputer is goed. Aflevering snel en correct met pakketpost. Had ook in envelop als brievenpost verzonden kunnen worden.
Beste John, Bedankt voor je review! We zijn blij dat de accu goed werkt en dat de levering snel en correct was. We nemen je feedback over de verzending mee voor de toekomst. Groetjes, Lex van 123accu
de bestelling is zeer snel geleverd ,makkelijke website om de betreffende accu te vinden .
Beste Frank, Dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat de levering snel was en dat je de accu gemakkelijk hebt kunnen vinden. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
Beste Hemmy, Bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelheid en correctheid van onze levering. We hopen je snel weer te mogen helpen. Groetjes, Lex van 123accu
Reactie is slecht. Sorry zal niet meer bestellen
Beste Henk, Het spijt ons dat je niet tevreden bent over de prijzen en de service. We willen graag met je in contact komen om de situatie beter te begrijpen en een oplossing te vinden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Groetjes, Lex van 123accu
Zal er vaker iets bestellen
Beste Joseph, Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met onze service. We kijken uit naar je volgende bestelling! Groetjes, Lex van 123accu
Mijn fietscomputer deed niks meer, bleek de back up accu kapot te zijn, heb dezelfde besteld bij 123accu.
Beste Douwe, Bedankt voor je review! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met het vinden van de juiste accu voor je fietscomputer. Fijn dat alles weer werkt zoals het hoort. Groetjes, Lex van 123accu
Een perfect bedrijf.
Beste Anna, Dank je wel voor je loyaliteit en positieve beoordeling! We zijn blij dat je ook via 123accu een goede ervaring hebt gehad. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
De omschrijving klopt niet. Ik zou een batterij ontvangen welke geschikt zou zijn voor een Mitutoyo ruwheidsmeter. Maar hellas klopt dit niet. Het moet 7.2 Volt zijn en het is een 6 Volt.
Beste heer/mevrouw, Het spijt ons dat het product niet overeenkomt met je verwachtingen. We willen graag met je in contact komen om de situatie verder te bespreken en een oplossing te vinden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Groetjes, Lex van 123accu
Aantal specifieke batterijen gekocht (elders moeilijker verkrijgbaar) + universele oplader. Boven verwachting goed en snel geleverd. Prijzen zijn zeer schappelijk.
Beste Sander, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de batterijen en oplader hebt kunnen vinden en dat de levering snel en goed was. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
Had de accu voor m'n robotstofzuiger binnen een dag in huis en hij werkt perfect.
Beste Peter, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat de levering snel was en dat de accu goed werkt. We hopen dat je robotstofzuiger je veel plezier brengt! Groetjes, Lex van 123accu
de ontvangen accu voor mijn Panasonic video cam snel opgeladen en getest te vreden over de prestaties. accu is nog ĺang niet leeg. echt een aanrader .
Beste Lezer, Bedankt voor je review! We zijn blij dat de accu goed werkt en dat je tevreden bent met de prestaties. We hopen dat je videocamera nog vele uren plezier biedt! Groetjes, Lex van 123accu
Binnen 20 uur in huis met een paar kleine cadeautjes super bedankt
Beste Jeroen, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat alles snel geleverd werd en dat je de extra cadeautjes waardeerde. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
Via de site snel een batterij voor mijn warmtebeeldcamera gevonden. Eenvoudig besteld en snel geleverd.
Beste Guido, Dank je wel voor je review! We zijn blij dat je de batterij snel hebt kunnen vinden en dat de levering snel was. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
Duidelijke website, prima prijs en snelle levering
Beste Menno, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze website, prijzen en de snelheid van levering. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
snelle levering product werkt zeer goed
Beste Jan, Dank je wel voor je beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als het product zelf. We hopen je in de toekomst weer te kunnen helpen. Groetjes, Lex van 123accu
Lekker snel bezorgd, prima service
Beste Guerto, Bedankt voor je review! We zijn blij dat de levering snel was en dat je tevreden bent met onze service. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
Snelle levering goede accu's .
Beste lezer, Bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de kwaliteit van de accu's. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lex van 123accu
Spoedige levering van een prima produkt tegen een scherpe concurerende prijs
Beste Martin, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding van het product. We kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
Accu besteld conform serienummer fototoestel. Accu laadt niet op in de daarvoor bestemde lader, geeft geen ‘stroom’ in de camera. Na heen en weer mailen, foto’s sturen, wacht ik sinds vrijdag op antwoord. Wat is er zo moeilijk aan uitzoeken van het defect!?! Zeer slechte service. Willen je laten betalen voor retourzending van een niet deugdelijk product, een fout van henzelf dus.
Beste Sabine, Bedankt voor je review. Het spijt ons zeer te horen dat het product niet naar verwachting werkt en dat je ervaring met onze klantenservice niet naar behoren was. We willen dit graag zo snel mogelijk oplossen. We nemen meteen contact met je op om de situatie te bespreken en ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid wordt afgehandeld. Groetjes, Lex van 123accu
Accu,s besteld en volgende dag geleverd. Accu,s geplaatst en apparaten werkten weer zoals vanouds en dat voor een goede prijs.
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de levering en de werking van de accu’s! Bedankt voor je positieve feedback. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
Goede kwaliteit tegen een goede prijs!
Beste Joukje, Bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. We streven altijd naar de beste service en zijn blij dat dit is gelukt. Groetjes, Lex van 123accu
Dit ging helemaal perfect. Accu was uitstekend verpakt. Ik ben een blije klant!
Beste Hens, Bedankt voor je geweldige feedback! Het doet ons goed te horen dat je tevreden bent met zowel de service als het product. We kijken uit naar je volgende bestelling! Groetjes, Lex van 123accu
Beste Jeroen, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
Prima service, op tijd leveren reageert snel Kwaliteit prima.
Beste Raymond, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de service en de kwaliteit van onze producten. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Lex van 123accu