Mijn kleinkind weer blij met z,n muziek boekje
Leuk om te lezen dat je kleinkind weer blij is, Dick! Ook hier helpen wij graag aan mee :). Groetjes, Sanne van 123accu
Goed spul snel geleverd
Goed om te lezen dat je tevreden bent, Dorus. Groetjes, Sanne van 123accu
Ik beveel 123 accu van harte aan. Prima service. Ik ben zeer tevreden.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en ons aanbeveelt, Edwin! Groetjes, Sanne van 123accu
Prima aankoop op tijd geleverd dus ben ik tevreden.
Bedankt voor deze mooie review, Dick! Groetjes, Sanne van 123accu
Klantendienst geeft goeie garantie .
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Wilfried! We staan in de toekomst ook graag weer voor je klaar. Groetjes, Anouk van 123accu
Original recension
6 juni accu besteld voor laptop vaio , vlug ontvangen ,doch was defect en retour naar 123accu.nl ,via klantenservice nieuwe ontvangen doch deze heeft maar 24 uur gewerkt en werd niet meer compatibel met de Sony ( software niet compatibel) 123accu.nl geeft toe dat er problemen zijn met het huismerk accu met sommige laptopmerken . Probeer reed via 5 emails de klantenservice te bereiken ,maar krijg geen antwoord .Nochtans voordien waren er geen problemen .De accu is nog steeds in garantie en vermoed dat deze niet compatibel is met de vaio .Graag een regeling voor mijn probleem !
Een aanrader voor een reserve accu Wolf Garten is overgenomen en jullie leverden mij een prima werkende accu Gewoon goed en bedankt
Fijn dat je nieuwe accu goed werkt, Marc! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Sanne van 123accu
Eerste bestelling was het verkeerde geleverd. Gebeld en gelijk opgelost. Volgende dag het juiste product thuis en een flesje wijn en een kaartje met sorry. Hartelijk dank en 5 sterren zijn dubbel en dwars verdient.
Wat fijn om te lezen dat we het euvel met de levering naar tevredenheid hebben kunnen oplossen, Jack! Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, Sanne van 123accu
Na een paar weken ging een acculader defect die ik bij 123accu had besteld er werd direct een nieuwe opgestuurd terwijl de oude nog niet retour was. In de doos zat een kaartje met sorry erop en een klein flesje wijn als attentie. Wat een geweldige service op een zeer originele manier!!
Beste Michiel, wat fijn dat je zo goed bent geholpen en dat je onze service zo waardeert. Dat vinden wij heel leuk om te lezen :) Wij zien je graag bij ons terug voor een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123accu
Koop xtreme power platte knoopcel batterijset. alles zit er in . voor horloge ,hoorapperaat, dvd afstandsbediening.alles gaat met knoopcelbaterij. nr staat er onder.Makkelijk . en nog pen blocnote erbij. ben zeer tevreden. werd nog opgebeld door een vriendelijke max? Voor besteling info
Beste Tamara, wat fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling en over onze service. Daar doen wij graag ons best voor. Wij zien je graag bij ons terug voor een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123accu
Accu voor makita boormachine na 1 jaar defect Na melding de volgende dag nieuwe ontvangen garantie
100% positief, zoals ik gewoon ben van de 123-groep.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Freddy! Goed om te lezen dat we je bij alle shops naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Groetjes, het team van 123accu
's Avonds besteld ,de volgende dag al ontvangen. super snelle levering en de juiste accu voor mijn boormachine
vlugge levering
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen François! Daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123accu
Door mijn werk in de automotiv wereld heb ik veel met accu,s gewerkt. Omdat mijn speciale interesse in elektro heb ik vele manieren van accu toepassingen geplaatst. Dit heeft er voor gezorgd dat ik als docent auto elektro les ben gaan geven op de Streekschool N.H.H. Zodoende ben ik op de hoogte van wat wel en wat niet kan met accu,s Maar ik zie nu een verkeerde ontwikkeling in de elektrische auto op accu,s. Ik ben zelf een grote voorstander van auto,s op waterstof wat heel veel voordelen heeft. Maar goed dat komt in de toekomst. Ik kan mij daarom wel vinden in 123accu.nl
Bedankt voor deze positieve review René! Fijn om te lezen dat je je kan vinden in onze producten! Groetjes, het team van 123inkt
Super vriendelijk geholpen met zoeken naar de juiste accu voor laptop. Zeker een aanrader voor de volgende keer! Thanks 123accu.nl
Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, het team van 123accu
Zeer tevreden. Een goed product en prima service. En nog goeie balpoints cadeaux.....Top!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service Hellen! Daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123accu
Geen verdere mededeling.
Fijn om te lezen dat alles naar wens was Patrick! Groetjes, het team van 123accu
Besteld en snel bezorgd. Gewoon prima.
Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling Lisa! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes, het team van 123accu
Makkelijk bestellen en snel geleverd. Prima.
Bedankt voor deze mooie beoordeling Kees! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Groetjes, het team van 123accu
Prima accu
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons product Tjeerd! Groetjes, het team van 123accu
Volgens afspraak
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen Edgar! We zien je graag terug in onze webshop! Groetjes, het team van 123accu
Goede kwaliteit batterijen en snelle levering, top.
Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling Corine! Wat goed om te lezen dat alles naar wens is! Groetjes, het team van 123accu
Voor herhaling vatbaar
Fijn om te lezen dat alles naar wens was Danny! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, het team van 123accu
super tevreden het gevraagde product past perfect en de levering gebeurde binnen 2 dagen
Bedankt voor deze mooie review, Jean! Leuk om te lezen. Groetjes, het team van 123accu.