accu voor boortol besteld en de volgende dag geleverd gekregen. werkt goed. snelle service.
Beste John, wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, het team van 123accu
Artikel welk was besteld was op voorraad. De volgende dag ontvangen.
Hoi Raggy, goed om te horen dat je zo tevreden bent. Groetjes, het team van 123accu
Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, het team van 123accu
Snel binnen , product zoals omschreven, netjes verpakt.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, het team van 123accu
Bedankt voor je review. Groetjes, het team van 123accu
Paste en voldeed aan verwachten en ik ben blij dat mijn JBL speaker het weer doet
Beste Dirk, wat fijn dat je weer van je JBL speaker gebruikt kunt maken en dat wij je zo goed hebben kunnen helpen. Groetjes, het team van 123accu
Bestellen en snel verzenden dat is wat je wil.
Beste Johnny, wat fijn dat je zo tevreden over ons bent. Groetjes, het team van 123accu
Goed geregeld
Beste Tom, wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, het team van 123accu
Duidelijk en goede prijs-kwaliteitverhouding
Hoi Ronald, bedankt voor je beoordeling. Groetjes, het team van 123accu
Snelle en correcte levering. Prijs concurrerend
Bedankt voor de mooie review, Ton! Tot de volgende bestelling. Groetjes, het team van 123accu.
Goed product en een lage prijs
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Piet! Daar doen wij het voor. Groetjes, het team van 123accu.
Accu werkt niet in mijn dyson stofzuiger; na een vriendelijk telefoontje van een medewerker is het probleem opgelost; zeer tevreden.
Beste Jozef, wat fijn dat wij het voor je hebben kunnen oplossen. Groetjes, het team van 123accu
Original recension
Accu werkt niet in mijn dyson stofzuiger;bij andere firma besteld en die werkt wel
vandaag besteld, morgen in huis
Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze vlotte levering, Simonne. Zo horen wij het graag. Groetjes, het team van 123accu
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, Wil. Groetjes, het team van 123accu
Goede omschrijving van het product, snelle levering.
Bedankt voor je mooie beoordeling en dat je de moeite hebt genomen om een review in te vullen. Groetjes, het team van 123accu
Goede spullen en snel geleverd
Wat fijn dat alles naar tevredenheid is. We zien je graag bij ons terug. Groetjes, het team van 123accu
Uitstekend geregeld ,prima assortiment en snel thuisbezorgt
Bedankt voor je review. Groetjes, het team van 123accu
Vlot geleverd, nette prijs!
Bedankt voor je mooie beoordeling. Zo lezen wij het graag. Groetjes, het team van 123accu
Bestellen is eenvoudig en de levering vlot
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, Hans. Groetjes, het team van 123accu
Snel gevonden, makkelijk besteld, snel geleverd.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Jan. Groetjes, het team van 123accu
Enige tijd terug een accu voor mijn i phone besteld, inmiddels ook gemonteerd en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de accu, mijn eventueel volgende accu bestel ik zeker weer bij 123accu.nl
Bedankt voor je review, Peter. Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over de accu voor je iPhone. Groetjes, het team van 123accu
Op zondag, via internet, besteld en maandag afgeleverd. Prima service!!
Wat fijn dat je zo te spreken bent over onze service, Frans. Daar doen wij iedere dag ons best voor. Groetjes, het team van 123accu
Beter dan verwacht, batterij gaat langer mee dan de originele.
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de batterij. Daar doen wij het voor. Groetjes, het team van 123accu
Snel geleverd aan zeer goede prijs ! Aanrader !
Wat fijn dat je zo tevreden bent, Yvan. Bedankt voor je review. Groetjes, het team van 123accu
Kon niet beter snel geleverd werkt uitstekend
Wat fijn dat je zo tevreden bent, Frans. Zo horen wij het graag. Groetjes, het team van 123accu