Overzichtelijk kunnen bestellen, correcte afhandeling

Op zoek naar een goed passende spijkerbroek van een gewenst merk, kwam ik toevallig op de website van Lodewijks. Het kostte geen enkele moeite de juiste keuze te maken. Een keer besteld verliep alles op rolletjes. Punt van verbetering, in het begin direct vermelden dat een eventuele retour zending niet gratis is. Retour was voor mij niet nodig en indien dit wel zo zou zijn was de instructie helder en makkelijk uitvoerbaar, maar niet gratis.

Betrouwbare winkel en webshop

Lodewijk Mode heeft een ruim assortiment heren jeans en kleding. Via de webshop verloopt alles duidelijk en snel. Een eventuele retournering wordt keurig afgehandeld. Je kan hier met een gerust hart kleding kopen.

Goede levering goed produkt

Snel en correct

Vlotte verwerking, correcte uitvoering. Persoonlijk briefje bij bestelling.

Kwalitatief prima kleding

- Meyer broeken: Kwalitatief prima kleding - Zorgvuldig afgewerkt - Redelijk geprijsd; ook door korting - Goed verpakt - Snelle bezorging

Snel verstuurd, mooie aanbieding

Mooie aanbieding, snel verstuurd

Da's een goeie broek!

- Leuke broek om te zien - Prima kwaliteit stof - Redelijke prijs - Snelle verzending

Mijn online bestelling ging vlot en de afhandeling perfect.

Prima op tijd en correcte levering!

Producten goed te vinden en snel geleverd!

Vlotte levering, mooi verpakt

Enige minpuntje was dat versturen naar België de volledige verzendskosten (8 à 9 eur) worden aangerekend. Verzenden binnen Nederland is gratis bezorgd. Enkel het verschil in kosten had correcter geweest. De track & trace link van PostNL is foutief opgebouwd wanneer een pakket naar België wordt verstuurd (in de adresbalk staat NL ipv BE), maar dat is een foutje bij PostNL. Maar al bij al een vlot aankoopproces.

Top goed verpakt keurig op tijd. Top

Fijne modezaak

Ruim gesorteerde modezaak. Vlotte levering van online bestelling. Goede communicatie over bestel- en verzendproces. Geen gezeur bij retournering. Jammer genoeg moet dat laatste wel op eigen kosten. Mijn advies: Ga gewoon naar Franeker, maak er een leuke dag van en bezoek de echte winkel.

Snel en niet te duur

geweldige aanbieding

Geweldige aanbieding van iets waar ik al een tijdje naar op zoek was. Dit paste precies in mijn straatje

Geweldig.

Zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Goede service en snelle levering.

Al een paar keer besteld. Goede prijs en prettige afhandeling

Altijd goed bij Lodewijk mode voor mannen Franeker

Altijd goed bij Lodewijk mode voor mannen Franeker

Vlotte afhandeling.

Al meerdere keren naar volle tevredenheid kleding zowel online als in de winkel aangeschaft. Nu echter één shirt met een kleine reparatie (gaatje midden op rugdeel dichtgenaaid) retour gestuurd. Dit zou niet moeten kunnen als je iets nieuw besteld. Kost me nu in ieder geval extra retourkosten.

Snel en keurig is de levering

Op de namiddag besteld en volgende dag in huis! Ook wordt de bestelling zoals altijd keurig ingepakt.

Erg snel en netjes verpakt geleverd !

Voor herhaling vatbaar , betrouwbaar besteladres .

goede service en snelle levering

zoals verwacht de t shirt polo,s mooie kwaliteit ben zeer tevreden

Zoals telefonisch contact gehad met winkel als besteld via webshop. Alles liep prima

Zoals gezegd: goed.

Voorstraat 23