Snelle levering. Goede kwaliteit.

Snelle levering ondanks feestdagen.

Goede service...

Goede service. Alleen duurde het wel een paar dagen voordat de bestelling kwam....het was natuurijk wel blak voor de kerstdagen

Bestellen en keurig bezorgd

Gewoon goed

Snelle fijne levering

Het product is snel en goed geleverd. Het mailverkeer was ook prima.

Goed product snel geleverd

Top.

Snelle afhandeling.

Aanrader.

Ruim assortiment. Snelle levering. Goed bereikbaar voor advies. Meerdere kleding artikel gekocht tot tevredenheid. Bij vragen bereikbaar voor advies of hulp. Fijne winkel om er te komen, of online te shoppen, behulpzame medewerkers. Mijn ervaring is uitstekend.

Snelle levering en wat mooi verpakt. Echt Top. Bedankt

Het bezorgen is nog al echt

De jas is verder goed alleen het niet optijd bezorgen vind ik erg jammer dat licht denk meer aan post.nl dan aan jullie maar toch is het niet fijn om voor niks thuis te zitten misschien een idee om oven te stappen naar DHL die zijn veel sneller en wacht tot je het heb aan gepakt

Zeer netjes verpakt en het artikel zag er goed uit. Aanbeveling!

Mijn kleding netjes verpakt en snel in huis

Kleding , duidelijk zichtbaar op de website, komt netjes verpakt binnen . Voldoet geheel aan de verwachting

Helemaal TOP

Ik had het verkeerde e-mail opgegeven en zag maar geen bevestiging binnenkomen. Gebeld met de winkel en werd heel vriendelijk te woord gestaan en het probleem was in no-time opgelost. Bestelling werd de volgende morgen ook al geleverd!! Prachtig vest van PME voor een super mooie prijs. Wij winkelen daar vaker!!!

Gewoon goed

Super goed!

Super snelle geleverd! Heel blij mee!

Top bedrijf zeer goede service.

Top serive top bedrijf

Snel geleverd, stijlvolle verpakking

Volgende dag geleverd, en doos waarin kleding zat was heel stijlvol.

Betrouwbare zaak die problemen adequaat oplost.

Via de website opnieuw een mooie Gardeur jeans besteld. Deze bleek bij aankomst echter niet de verwachte broek te zijn. Met een simpel telefoontje werd het probleem snel opgelost. Geen broek, dat is jammer, maar wel de ervaring dat deze zaak snel en betrouwbaar de probleempjes oplost. En dat is ook belangrijk!

Super snel geleverd

Snel geleverd .

Zorgvuldig

Snel verzonden, zorgvuldig verpakt en alles naar wens.

Makkelijk bestelproces en snelle levering

Correct

Alles is correct verlopen.

Mooie kleding, verzorgde snelle levering

Mooi vest gevonden. De bestelling was verzorgd ingepakt, en snel geleverd. Maatinformatie klopt dus ik hou het vest. Eerste ervaring met deze webshop, maar met fysieke winkel voelt het meteen vertrouwd aan.

De order via de webshop ging niet goed mr met behulp klantenservice prima afgerond

De bestelling lukte niet via de webshop, maar via klantenservice prima opgelost.

Klantvriendelijk voor een scherpe prijs

Helemaal top, laagte prijs en super service!

Prima en snelle service!

Makkelijk en snel besteld en netjes verpakt afgeleverd de volgende dag.

Voorstraat 23

8801 KZ Franeker