Snelle levering en zeer tevreden met m’n product.

Fijne zaak, waar je altijd goed geholpen wordt

Bij Lodewijk mode voor mannen haal ik eigenlijk altijd mijn kleding, medewerkers zijn altijd vriendelijk en nemen de tijd om je te helpen. Daarbij hebben ze ook een groot assortiment waaruit je een keuze kunt maken.

Mooie kleding voor een super prijs.

Heel goed.

Helaas was de bestelde jas net iets te klein,juiste maat niet op voorraad meer. Jas keurig geleverd in een nette doos. Zeker een aanrader qua prijs.

Aan te bevelen omdat alles keurig op tijd was bezorgd en zeer goede webshop

Een zeer uit gebreid assortiment ,en goede prijs en kwaliteit verhouding.

Perfecte service!

Goeie dienstverlening en snelle levering, een aanrader! De jas zit perfect en ben tevreden met mijn aankoop.

Alles prima.

Snelle service. Goede communicatie. Perfect.

Goede prijs en snelle levering

Mooie aanbieding en op tijd geleverd

Mooie aanbieding gevonden voor een mooie jas die keurig op tijd verzonden en geleverd is. Klasse!

Prima zaak

Uitgebreid assortiment, mooie aanbiedingen. Prettig winkelen

Goede prijs en snelle levering, doen wat zij beloven!

Zoals normaal op internet aan het kijken naar een bepaald model en Lodewijks kwam naar boven. Een prettige site en een bedrijf met goede referenties dus snel een account aangemaakt en de jas besteld. De bestelling was binnen een aantal dagen binnen dus ik was helemaal happy.

Supersnelle levering

Site werkt perfect. Voor herhaling vatbaar.

Snel, goede prijs

Goed bedrijf, goede producten en goede service

Goed geregeld ook in drukke tijden

Fijne samenwerking

Gewoon OK toch.

Altijd kwaliteit met voldoende keus

In alles staat de klant voorop

Alle gaat zoals je het mag verwachten. Zeer fijn!

Fijne partner, waar je zorgeloos kunt shoppen, kopen en betalen. Aftersales met respect en tempo.

Correcte levering en snel

Helemaal volgens verwachting

Precies zoals ik had verwacht en correcte levering

Geweldige service

Goede kleding en top service

Bezorgd in nette doos. Product nog keurig in een vloeipapier verpakt. En snelle correcte levering.

Snelle fijne service, goede prijs - kwaliteit verhouding. Aanrader

Mijn zoon bestelde een jas voor een aangepaste prijs vanwege Black Friday. De jas werd keurig op tijd afgeleverd. Vanwege twijfel over de maat bestelde hij nog een jas in een grotere maat. Via email snel over & weer kunnen communiceren over de aangepaste prijs. Tweede jas voor dezelfde prijs al eerste jas ontvangen. Werd dus keurig en snel opgelost. Superservice. Pakket ook netjes, zorgvuldig ingepakt en het product voldeed aan alle verwachtingen.

Snelle levering, mooie kleding

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering!

Veel mooie merken en bedreven personeel

Lodewijk Mode bezoek je niet voor de laagste prijs, maar voor het voeren van veel mooie merken , zoals shirts van R2 en het uitgebreide modemerk PME Legend. Is bij concurrenten de collectie regelmatig beperkt, hier is een schier oneindig combinatie van merken mogelijk. Vaak is zoveel mogelijk, dat hulp van het kundige en enthousiaste personeel wenselijk is. Vanwege bovenstaande redenen keren wij steeds weer terug bij Lodewijk Mode in Franeker.

Voorstraat 23

8801 KZ Franeker