Lodewijk is klasse

Waar voor je geld en geen cent teveel!!!!!!

Snelle levering, goede prijs en netjes verpakt. Top!

Snelle levering, goede prijs en netjes verpakt. Top!

Geweldige service!

Aangeboden kledingstuk te brengen. Was jammergenoeg te groot. Ook weer opgehaald. Super

prima geregeld . Kwam netjes verpakt thuis.

Prima geregeld en kwam netjes verpakt thuis.

Netjes en snel geleverd

Zeer goede service

Bestelling gedaan , het waren 2 spijkerbroeken van het merk Gardeur, ik werd door een van jullie medewerkers gebeld , dat er maar een broek leverbaar was op dat moment en dat de andere een week later zou arriveren, de vraag was of ik meteen de ene broek toegestuurd wilde en de andere week de tweede, ik heb aangegeven dat ik wel een week geduld had, ( scheelt weer dubbele verzendkosten ) , maar by the way , toch zeer netjes dat zij aan de klant de keuze voorleggen , Helemaal top !!!

Goede snelle levering zoals het hoort, en keurig verpakt

Eerste keer hier iets besteld. Goede snelle levering en netjes verpakt. Voldeed aan verwchting.

prima winkel

Daar ik twee keer een broek heb besteld ,welke niet aan de verwachtingen vol deed is er telefonisch contact geweest en is het probleem naar wens opgelost

top !

Bestelling verliep probleemloos !

Afwachtend

Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen, dus een oordeel geven is lastig

Zeer tevreden.

Alles keurig geregeld.

Duidelijke website, artikel komt binnen als een cadeautje. Met zorg verpakt. verpak

De bestelde trui komt binnen als een cadeautje. Met zorg verpakt.

Zal ik vast nog een keer gaan shoppen

Behalve de mooie spullen die in uitstekende verpakking zijn geleverd,ook een leuk contact (telefonisch) gehad met Burk over een spijkerbroek die er op de foto niet zo uitzag als degene die wij kregen opgestuurd.Veel humor en alles goed afgehandeld! Top!

Snelle en volledige levering

De Jeans waren niet mijn smaak, maar heb achter af betaald. Alles werd netjes verrekend.

prima geregeld

Ik had een jasje uitgezocht en zou die afhalen aan de winkel zoals op de website was aangegeven. Er kwam een telefoontje van jullie kant dat dat niet mogelijk was en dat het jasje alsnog bij mij thuis zou worden afgeleverd.,

Geweldige service.

Geweldige service.

Prima, snel geleverd als vanouds!

Helaas niet kunnen strunen in de winkel, dan maar online. Genoeg om te kiezen, prima kwaliteit en gebruiksvriendelijke site. Ik hoop snel weer te kunnen winkelen en dit is een prima alternatief.

Snel en goed verpakt

Helaas was de maat van de jasjes niet goed. Zo jammer!

Met aandacht verpakt en bezorgt.

Eerste keer iets besteld bij Lodewijk mode. Keurig en met aandacht verpakt in een mooie doos. Ben nooit in de fysieke winkel geweest maar als het net zo verzorgt is als de webwinkel krijgen ze een dikke pluim.

Tien

Ging makkelijk

Mooie overzichtelijk website

Het is prettig kleding te kiezen op de website. Er zijn diverse filters om direct naar je gewenste product te gaan.

Snelle levering en kwam in een mooie doos binnen! Goed voor elkaar.

Super snel geleverd

Uitstekende service!

Snelle levering, prettig contact daardoor uitstekende service!

Voorstraat 23

8801 KZ Franeker