Snel, goed en nette prijs!

Snelle levering en goede communicatie. Aanrader

Correcte afhandeling

Nadat bestelling via de site niet wilde lukken, via mail goed contact gehad waardoor bestelling toch geplaatst kon worden, waarna vlotte levering.

Zeer goede ervaringen!

Wat je besteld word snel en correct geleverd! Zeer tevreden hierover.

Goede website en snelle levering

Mooi kleding snel geleverd voor een goede prijs in een mooie verpakking!

Goede service!

Goed geprijsde kleding en snelle levering.

In 1 woord kwaliteit

Top produkten tegen een goede prijs met volledige service

Top geregeld

Snelle levering, goede service!

Mijn online-bestelling is supersnel geleverd! Kleding is ook erg netjes in mooie doos verpakt. Toevallig had ik iets wat toch retour moest, de retourafhandeling ging erg vlot! Enig minpuntje zijn misschien de retourkosten die jezelf moet betalen, zou misschien bij een bepaald bedrag aan niet teruggestuurde artikelen gratis moeten zijn. Ook regelmatig in de winkel geweest of telefonisch contact gehad, personeel is altijd super klantvriendelijk en servicegericht!

Efficiënt en netjes

Ondanks de Corona drukte op verzoek verjaardagscadeautje dezelfde dag nog verzonden, keurig ingepakt en de volgende dag in huis. Waar anderen er meer dan een week over deden heeft deze shop mij verrast door de nette en snelle levering.

Achteraf betalen, snelle levering

Super snelle levering

Super snelle levering

Snelle levering.

Snelle en zorgvuldige levering

Snelle levering, verzorgd ingepakt. Prima service!

Prima, aan te bevelen

Makkelijk besteld, snel geleverd, goed verpakt en mooi artikel.

Snelle, nette levering

Snel bezorgd, in nette doos. Fijn via afther pay

Perfecte eerste kennismaking

Over mijn eerste bestelling bij Lodewijk voor Mannen ben ik zeer tevreden. Op vragen wordt supersnel gereageerd en de verzending volgt sneller dan je verwacht: op de website stond bij het artikel dat verzending een paar dagen zou kunnen duren, maar ik had het de dag na de bestelling al in huis. Aanrader!

Mooi produkt

Snelle levering Goed prijs Zeer netjes verpakt

Zeer slecht

Zijn zeer slecht, heb een aantal weken een broek besteld en nog steeds niet ontvangen. Zeker 2 a 3 week geleden. Zeer slechte service ik hoor er ook verder niks van. Mocht ik hem alsnog krijgen stuur ik hem terug. Voor mij hoeft het niet meer.

Snel

Een korting van 25% was voor de Meijer collectie op de website niet ingevoerd. Tijdens het telefonisch gesprek hierover werd dit onmiddellijk en zichtbaar gecorrigeerd. Sneller kan niet. De levering was zoals gebruikelijk snel en de verpakking is zorgvuldig en chique.

Scherpe prijs voor hoge kwaliteit

Er ging iets mis met mijn bestelling. Buiten de schuld van Lodewijks om. Toch door hen opgelost inclusief een extra korting.

Zeker voor herhaling vatbaar

goede site Snelle levering Zeer netjes verpakt Zeker een aanrader

Na veel pogingen uiteindelijk geslaagd

Na veel pogingen uiteindelijk geslaagd. Had ander artikel besteld maar was uit de collectie Zou beter geweest zijn als men mij het andere artikel had aangeboden wat nog wel voorradig was. Dit had mij veel zoekwerk bespaard.

Prima shop, super geleverd !!

Zeer snelle levering van de bestelde broeken, en zeer netjes verpakt ook... was als een kadootje !!!

Voorstraat 23

8801 KZ Franeker