Pluspunten
Snel, goed geleverd. Prima product
Pluspunten
Prima afhandeling van de order
Pluspunten
1e klantcontact, zonder meer snel geleverd
Pluspunten
Ben blij dat ik jullie gevonden heb,want met mijn man naar de winkel is een crime.
VerbeterpuntenMisschien ander vervoerbedrijf? Pas na vijf dagen bezorgd bij afhaalpunt
Pluspunten
Mooie winkel...
Pluspunten
Soepel en snel contact via het gemelde telefoonnummer. Snelle levering en zeer netjes verpakt.
Pluspunten
Levering volgens afspraak, prima prijs en voldoende keuze.
VerbeterpuntenBetere omschrijving van de Vanguard jeans. Dit zijn de algemene beschrijvingen doe je bijna op iedere website tegenkomt, maar kloppen niet 100%. Ik dacht een jeans besteld te hebben, komt er een zomerbroek. Gelukkig was deze broek mooi en dus gehouden.
Pluspunten
Overzichtelijke website en snelle levering
Pluspunten
Snelle levertijd omdat het om dure producten gaat moet je bij aflevering tekenen.mooie jas en vest van€ 199.00 en €119.00
VerbeterpuntenEigelijk ging het goed geen problemen was tevreden net nieuwe klant
Pluspunten
MOOIE KLEREN EN GOEIE PRIJZEN SNELLE LEVERING.
Pluspunten
Bij Lodewijk hebben ze service en vakmanschap hoog in het vaandel! Top winkel met veel keuze.
Pluspunten
Klantvriendelijk personeel: oprecht en betrokken.
Pluspunten
klachten goed opgelost.