Pluspunten
De bestelling bleek te klein en met 1 telefoontje met de winkel de volgende dag een nieuwe jas gehaald. Alleen oplossingsgericht bezig geweldig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie en duidelijke website, snelle levering en het artikel was mooi verpakt.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, en goed produkt
Pluspunten
Mijn pakket was verkeerd geleverd. Ben zeer goed geholpen met een oplossing te zoeken!
Pluspunten
Zeer goede communicatie en levertijd. En ook nog eens voordeliger.
Pluspunten
Ik hadden een verkeerde artikel besteld . heb toen contact opgenomen en ben super vriendelijk geholpen . En het juiste artikel toegestuurd gekregen
Pluspunten
Snel geleverd, netjes verpakt
Pluspunten
Dit is de eerste keer dat ik een broek bestelde bij Lodewijk mode en alles liep perfect!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
snelle levering.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de communicatie. Ik wist niet zeker of een betaling goed was gegaan en na een chatbericht werd er gelijk contact opgenomen door het bedrijf. Alles bleek te kloppen en de volgende dag had ik de broek al ontvangen. Van de verzending werd ik ook goed op de hoogte gehouden. Perfect!
Pluspunten
Deze keer online besteld. Snelle levering
Pluspunten
Bestelling via mail/website, alles goed verlopen, dus tevreden...
VerbeterpuntenNvt