Pluspunten
Goed verpakt en Snelle levering
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en in goede orde is ontvangen. Heel veel draagplezier toegewenst!
Pluspunten
- zeer snelle levering - erg goed verpakt
VerbeterpuntenBij eventueel retourneren géén verzendkosten in rekening brengen (€3,95), veel concurrenten hanteren: gratis retour.
Pluspunten
Via de webshop gekocht, snel geleverd!
Pluspunten
Nette vlotte levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Geen mening daar ik online heb besteld.
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenIn webshop ontbreken bij sommige catergorien kledingstukken
Pluspunten
Lodewijk mode heeft goede merken, zijn vroeg met de sale en de sale heeft dan ook voldoende artikelen al voor de helft.
Pluspunten
Zeer mooie, nette en kwalitatief goede kleding, ruime keus!
Pluspunten
goede acties met merkkleding, snelle en correcte levering van het bestelde.
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Super snelle levering!
VerbeterpuntenOm over na te denken: Bij mij betrof het retour gestuurde artikel een ruiling.... dan vind ik dat je geen retourkosten hoeft betalen.
Pluspunten
Goede opruiming Snelle levering Keurig bezord
Pluspunten
Overzichtelijke site met een mooi aanbod aan merkkleding, aantrekkelijke sale-aanbiedingen
Pluspunten
Super snelle service
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je erg tevreden bent met onze service! We zien dat je bij kennis & vakmanschap een 5 hebt gegeven. Wij zijn erg benieuwd wat we hier nog zouden kunnen verbeteren. Zo kunnen we jouw shop ervaring de volgende keer nog leuker maken! Vriendelijke groet, Liesbeth de Hoop
Pluspunten
Alles was prima geregeld.
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je erg tevreden bent met onze producten en onze service. Veel draagplezier toegewenst! Vriendelijke groet, Liesbeth de Hoop
Pluspunten
prijs, kwalitiet, contact
Verbeterpuntenverzending (alle colli's in een)
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kwaliteit, prijs en communicatie. Je geeft twee sterren voor snelheid/levertijd. We zijn erg benieuwd wat wij hier nog zouden kunnen verbeteren. Was de bestelling in verschillende delen bezorgd? Vriendelijke groet, Liesbeth de Hoop