Pluspunten
Door mijn fout liep de bestelling vast. Is daarna snel en professioneel opgelost. Prima service dus en een snelle levering. Lodewijks heeft er een nieuwe online klant bij!
Pluspunten
Pluspunten
Leuke prijzen in de Sale en een zeer snelle levering!
Pluspunten
Heel Positief.
Pluspunten
Q
VerbeterpuntenQ
Pluspunten
Goede service en duidelijke communicatie.
Pluspunten
Snelle levering (volgende dag). Super kwaliteit,en betaalbaar. Ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie per mail. Verzending was in een mooie doos, cadeautje om te ontvangen
VerbeterpuntenKan er geen vinden
Pluspunten
Prima service nav telefonische vraag!
Pluspunten
Online bestellen probleemloos verlopen en snelle levering. Niets op aan te merken :-)
Laatst een PME longsleeve gekocht. Vangt veel haar op. Wijs de klant wel op die risico’s. Is vervelend.
Pluspunten
Altijd correct met versturen. Ook het betalen achteraf met Afterpay klopt altijd! Zeer gemakkelijk
Pluspunten
Snelle levering, leuke kortingen.
VerbeterpuntenToch de retourkosten. Veel bedrijven rekenen geen retourkosten
Ik ben altijd heel tevreden over Lodewijk Mode.
Pluspunten
Zeer goede en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en goede updates verzendproces.
VerbeterpuntenVoorbeeldfoto en uiteindelijk produkt matchten niet. Wel gehouden.
Verbeterpunten.