Snel, vriendelijk en betaalbaar in een mooie niche van verlichting

Goede ervaring

correct en snel geleverd

goed dat jullie dienst bestaat

Wel oké, maar de aflevering door GLS deugt niet

GLS meldde mij dat ze het product zouden aflevering op vrijdag/ Ik bleef er natuurlijk voor thuis. op een goed moment kreeg ik de melding dat ze mij gemist hadden (want niet thuis) en dat ik kon aangeven hoe ik het verder wilde laten afhandelen. Maandagmiddag heb ik het product zelf opgehaald. GLS maakt twee fouten: - liegen dat ze aan de deur zijn geweest. - liegen dat ze een briefje hebben achtergelaten Het geleverde product is conform de bestelling, vandaar 3,5 ster.

Betrouwbaar

Ruim assortiment, goede levering.

Mooie spullen, snel geleverd

Ik kon de producten snel vinden die ik nodig had. Resultaat ziet er goed uit

Gewoon goed zoals het hoort !!!!!

KLASSE !!!!!!!!

Prima verpakt, goed aangekomen, en op tijd

En natuurlijk het product dat ik verwachtte

Blij verrast door de geweldige service!

Al jaren op zoek en nu gevonden. Blij verrast door de geweldige service!

Goedemorgen , goeie snelle levering

binnen gestelde termijn veilig in brievenbuspakket ontvangen

Kaarshulzen voor oude kroonluchter zijn moeilijk te vinden in fysieke winkels en on line. Lamplord geeft op zijn site goede omschrijving van alle maten kaarshulzen, zodat je weet wat je moet bestellen. Wel zou lamplord nog wel de klant kunnen adviseren hoe de hulzen het beste op maat gezaagd moeten worden door de koper: uiteindelijk bleek een fijne houtzaag en vastzetten in een bankschroef voor mij de beste methode, en daarna recht vijlen.

Mooie producten en snelle levering

Enige webwinkel waar ik kon vinden wat ik zocht, mooi en breed assortiment met goede prijs/kwaliteit verhouding in verschillende prijsklassen.

Mooi materiaal en netjes verzonden. Lamplord is een leuk gevonden naam.

Prima te verwerken en goed passend

Reeds lang op zoek voor onderdelen , hier vind je alles wat je nodig hebt voor restauratie oude luster

Heel positief snelle levering en correct.

Op tijd geleverd en zeer goed ingepakt, kunnen veel bedrijven van leren

Bestelde producten als omschreven en snel geleverd!

Ik had wat schakelaars en lamponderdelen nodig. Deze gemakkelijk gevonden op de site en ze werden snel bezorgd. Producten zoals omschreven en goede kwaliteit.

Alles was snel bezorgd, via email geholpen met juiste product

Perfect geregeld.

’s’middags besteld en de volgende dag binnen. Goede kwaliteit materiaal.

Goeie service en spullen

Goeie service via de mail, spullen zoals verwacht. Alleen vond ik de verzendkosten wel erg duur voor zo'n klein doosje. Daardoor lang twijfel om wel of niet te bestellen.

Product is zoals verwacht.

Mooie, stevige, messing ketting. Wel nieuw…maar dat wist ik. Goed verpakt. Snel geleverd. De lamp hangt al. Blij mee.

Prima verzorgd.

Netjes ingepakt. Ziet er netjes uit.

Snel contact en soepel in de levering.

Snel contact en soepel in de levering.

Lamp ketting besteld. Snelle levering prima service.

Goed product

Voldoet aan verwachting

Specifiek en compleet assortiment

Na zoeken op diverse websites vond ik alle onderdelen voor een paar oude lampen incl. montage bij Lamplord.

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam