Snel en conform beschrijving en foto

Ben heel tevreden

Prima prijsje

Top producten

Top producten voor het maken van een staanlamp. Deze producten vind je nergens anders meer… zeker niet met zo’n uitgebreid gamma! Top’

Perfecte service

Perfecte service en betaalbare prijzen.

Was heel blij dat ik twee lampen glaasjes vond bij Lamplord. Vindt de prijs wel aan de hoge kant.

Super snelle service

Ik kreeg snel het product wat ik had besteld, top service!

Op tijd geleverd

Ook voor kleine leveringen goede zorg verleend. Degelijk verpakt. Mijn kroonluchter is weer kompleet.

Heel blij mee!

Heel blij met m’n nieuwe lamp! Snelle levering.

Men levert wat besteld is en de volgende dag

Tot op heden heb ik Lamplord als zeer prettig er ervaren , wat je bestelt wordt ook geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Snelle reactie, keurige service

Heel positief

Snel, goed verzorgd en ingepakt en precies wat ik hebben moest

Zie hierboven

Supergoede service en bereidheid tot meedenken over oplossingen!

Super goede service en meedenken!

snel en volgens afspraak.

Zeer goede service, gevraagde aanpassingen gemaakt zonder problemen en daarbij ook nog snelle levering.

Grote aanrader!

Ben enorm tevreden over Lamplord! Heel goed, vriendelijk en snel geholpen door Igor bij de aanschaf van nieuwe messing plafondkappen. Zo'n mate van klantgerichtheid zie je zelden nog. Meedenken over vraagstukken betreft bevestiging, type product etc. Bovendien prachtige materialen die onze hanglampen een grote upgrade hebben gegeven. Grote aanrader!

Goede kwaliteit en service

Ik ben eigenlijk erg tevreden. De website is duidelijk, service is goed en ben erg blij met mijn aankoop. Ik had alleen wel problemen met de levering via GLS. De levering heeft anderhalve week geduurd omdat ik geen bezorg moment kon kiezen. Hierdoor was ik steeds niet thuis en was het onduidelijk waar mijn pakket was. Uiteindelijk moeten ophalen aan de andere kant van Amsterdam. Mijn voorkeur gaat dan toch liever uit naar PostNL.

Helemaal tevreden

Alles klopt Goede prijs kwaliteit verhouding Ruim assortiment Snelle levering Duidelijke communicatie Aanrader

De bestelling bij Lamplord is perfect enter snel geleverd. Tussen bestelling en levering was maar één dag tussen, daar kunnen ze hier in Belgie nog wat wat van leren.

Nette prijs, vlotte verzending.

Nieuw

Ziet er weer uit als nieuw!

Goeie website, goeie service

Ik kon de dingen die ik nodig had simpel vinden. De site werkte goed en de spullen werden keurig netjes en conform afspraak geleverd.

Correcte behandeling

Helaas kon Lamblord de getoonde glazen lampenkap niet leveren! De betaling, die wij eerder deden, werd vervolgens weer keurig teruggestort op onze rekening.

Ruim aanbod

Ruim aanbod en goede kwaliteit

Fantastisch!!!!

Heel fijn dat ik zo goed geholpen ben qua advies en producten! Vriendelijk en geduldig personeel. Top!

Alles prima !!!

Alles ok, en snel

Behulpzaam en vriendelijk

Een mooie lamp gekocht en in mega verpakking aangekomen.Een lampje deed het niet, maar met advies en een handige hand van mijn zoon komt het in orde. Super service en vriendelijke mensen

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam