geweldig

geweldig ik kreeg het eerst niet voor elkaar even gebeld hele vriendelijk mevrouw aan de telefoon toen lukte het wel echt toppie

Goed top snelle verzending

top snelle verzending blij met het product

Mooi product

Met bezorgen waren wat problemen, maar dit werd uiterst serieus genomen door Lamplord!

Houden zich niet aan hun woord, slechte communicatie,regelmatig niet complete bestelling toegestuurd

Slechte communicatie tegenover de klant. Heb meer dan vijf keer op een jaar bestellingen moeten uitstellen door te late levering en slechte communicatie. Heb nu bij mijn laatste bestelling een niet complete bestelling meegekregen waar de schroefringen niet bijgeleverd waren. Kan gebeuren maar in plaats van mij DADELIJK te verwittigen gewoon een briefje er bij..worden eind volgende week geleverd. Beste mensen ik raad aan om eerst even online verder te zoeken wat ik veel eerder had moeten doen. Ben ondertussen bij de concurrentie waar ze beter communiceren en GOEDKOPER zijn.

Schreef een bericht, maar kreeg nooit antwoord

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling, maar toch bestelde ik iets wat niet juist was. Ik stelde vraag om het return te sturen, maar kreeg doodgewoon geen antwoord op mijn vraag.

snel geleverd

Snel in huis gekregen

Behulpzaam en vriendelijk!

Behulpzaam en vriendelijk! Gewoon goed.

Mijn kroonluchters zijn weer als nieuw

Mijn oude kroonluchters hadden dringend onderhoud nodig, de kaarthouders verpulverden als ik ze uit elkaar wilde halen. Nieuwe besteld en alles een goede schoonmaakbeurt gegeven en nu blinken ze weer prachtig. Kunnen er weer jaren tegen.

Extra service

Mijn brievenbus pakketje is helaas nooit aangekomen. Bij postNL kom je helaas niet ver behalve dat ze de melding opnemen. Lamplord heeft 2 dagen later een nieuw lampensnoer kosteloos verzonden. En dat is wel een extra service die ik zeer op prijs stel.

Niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook deskundig advies.

Voor het samenstellen van de Art Deco luchter die ik wilde maken heeft Lamplord me uitstekend geholpen door goede tips te geven en mee te zoeken naar de beste technische oplossingen. Ook de klantenservice na levering is supersnel en erg goed. Daar word je blij van!

Geweldig fantastische firma , prachtige en zeer goede kwaliteits producten. Ook heb ik een zeer goed contact ervaren Met het bedrijf zelf , een aanrader.

Correcte levering van 6 platte moeren

Jammer dat de verzending (6,00€) van zoiets klein (6x0,10€=0,60€) gewoon niet in een gewone omslag gestoken werd, maar in een doosje

Snel geleverd, product volgens verwachting

Netjes verpakt en snel geleverd, product is zoals omschreven en precies wat we nodig hadden om een lamp aan te passen

Snelle goede service en "een paar schakeltjes extra"

Zocht een koperkleurige ketting om een lamp mee op te hangen. Ruime assortiment van Lamplord kon me daarmee helpen en leverde snel en voor de zekerheid een paar schakeltjes extra. Attent

Snel en conform beschrijving en foto

Ben heel tevreden

Prima prijsje

Top producten

Top producten voor het maken van een staanlamp. Deze producten vind je nergens anders meer… zeker niet met zo’n uitgebreid gamma! Top’

Perfecte service

Perfecte service en betaalbare prijzen.

Was heel blij dat ik twee lampen glaasjes vond bij Lamplord. Vindt de prijs wel aan de hoge kant.

Super snelle service

Ik kreeg snel het product wat ik had besteld, top service!

Op tijd geleverd

Ook voor kleine leveringen goede zorg verleend. Degelijk verpakt. Mijn kroonluchter is weer kompleet.

Heel blij mee!

Heel blij met m’n nieuwe lamp! Snelle levering.

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam