deze firma is een aanrader kop

Gewoonweg prima. Ben zee tevreden met de aankoop

Zeer snel

Alles OK

ALLES OK

Alles goed verlopen

Snelle levering voor het einde van het jaar

Snel en goed verpakt ontvangen

Twee plafondlamp beugels besteld. Redelijke prijs en snel en goed verpakt ontvangen.

Communicatief sterk. Oplossendgericht. Snel

Aanbevelingswaardig!

Precies wat ik nodig had

Prima product, helaas vrij dure GLS kosten zou mogelijk ook andere vervoerder kunnen zijn

supersnel

reeds 2 x snel geleverd en alles in orde

Goede kwaliteit

Snelle levering en product is zoals omschreven op de website.

Uitstekend en prima adviezen.!

De eerste keer ging t goed de tweede keer had ik een vraag waarop ik geen antwoord heb gekregen.

Snel en niet duur

Helemaal goed

Snel geleverd, netjes verpakt, duidelijke website. Makkelijk te bestellen.

Perfect!!

Product zoals omschreven en een zeer snelle verzending.

Goed product en snelle levering

De lamp is zoals omschreven en komt overeen met de foto's op de website. Alles wordt zorgvuldig verpakt en zeer snel geleverd.

Prima service!

Goed geholpen door lamplord,

Prima kapjes

Heel tevreden. Goed dat je verschillende maten kan bestellen.

Op tijd geleverd en goed verpakt.

Prettig geadviseerd bij de bestelling en snelle bezorging

Voor een oude glazen lampenkap was ik al een tijdje op zoek naar onderdelen om er een hanglamp van te maken. Ik was daarom erg blij toen ik online op Lamplord stuitte. Omdat ik niet precies wist wat ik allemaal nodig had heb ik contact opgenomen met de winkel en ik kreeg goed persoonlijk advies waarmee ik vervolgens de bestelling kon doen die spoedig geleverd werd. Op deze manier hebben we nu voor een mooie prijs een originele lamp, heel fijn!

Goeie site , snelle levering Top

zelf gezocht en zelf gevonden op de site en prima afgewikkeld door deze firma

zie mijn oneliner hierboven

Zeer behulpzaam en aardig

Ik had onderdelen nodig voor een vintage lamp, verkeerde besteld, zonder problemen andere gekregen

Voor de lampenmaker hobbyist en professional, een hele complete winkel

Ik wilde onderdelen kopen voor het maken van een tafellamp op basis van keramieken vazen. Geen enkele bouwmarkt kon een volledig en begrijpelijk assortiment aanbieden tot dat ik Lamplord tegen kwam. Complete onderdelen, en handige blogs om je op weg te helpen, want ik had aanvankelijk geen idee waar ik aan begon. Alles keurig geleverd, heel netjes en gesorteerd verpakt en een vlotte pakketdienst maken dat ik een top ervaring heb gehad. Het eindresultaat is nu al mooi, maar ik wacht nog op productie van twee lampenkappen. Die heb ik op Etsy besteld. Het kant en klare strijkijzer koord heb ik ook elders besteld omdat ik variatie in de kleuren miste. Maar al in al een zaak om aan te raden. Ik kan wel stellen dat ik door deze ervaring een nieuwe hobby heb gevonden. Dank Lamplord!

Het artikel was keurig beschermd verpakt.

Het artikel was keurig beschermd verpakt. Alleen bezorging ging niet smekkeloos . Veel veranderde bezorgtijden

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle en sympathieke afhandeling van de order

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam