Goede kwaliteit en snelle levering.

uitstekend

ze hebben het juiste product en daarbij ook snel geleverd.

Vlotte service en mooie spullen

Ik zocht een specifiek product. Bij lamplord vond ik dit oude type lampkap, waarschijnlijk een N.O.S. die bij hen aanwezig was. Dit hielp me om originele verlichting te voorzien voor onze landelijke keuken.

Helemaal goed!

Bestelling op tijd gearriveerd, kappen hangen al!

Uitstekende en rappe service

Uitstekende en rappe service

Super service

Al vaker besteld bij LL. Laatste keer wilde ik een produkt retour zenden. Dat de verzendkosten hiervoor werden vergoed vind ik super.

snelle levering , precies wat ik zocht

precies wat ik nodig had voor mijn vitrine project,

Snelle en correcte levering.

perfecte en correcte afwerking van de ons bestelde goederen, bedankt top !!!

Nergens te vinden, wel bij lamplord

Ik zocht naar een glazen Lampbol voor een sixties lamp met de juiste openingsdiameter voor een klemveer. Dat kon ik nergens vinden, nu is de lamp weer compleet

Snel en goed geleverd

Makkelijk te bestellen en netjes geleverd

Goed te bestellen en normaal snelle levering,al was het deze keer een dag later terwijl bij tr&tr stond dat het wel geleverd was ,maar dat is niet de schuld van lampiord maar van de bezorger.

Super snel en correct

Snel en goed verpakt geleverd. Met een exacte tijdsindicatie.

perfecte uitvoering van de bestelling

goede kwaliteit en perfecte levering

Snel en conform vraag.

Mooie metalen fitting e 27. Fitting voorzien van aarding aansluitpunten. Keurig binnen opgegeven tijdsvak gebracht

Prima ervaring

Op mijn vraag kreeg is snel een duidelijk antwoord. De bestelling en levering verliepen snel en efficiënt. Tip: geef even aan de klant aan wanneer deze een nalevering kan verwachten. Bij ons kwam deze binnen enkele dagen, maar het is fijn ook daar een track en trace van te krijgen, of een mail.

Jammer 1e keer

Ik heb een bestelling geplaatst maar ze hadden in hun systeem een ander adres staan wat ik totaal niet had ingevuld. Ze bleven erbij dat ik die zou hebben ingevuld. Wat ik erg jammer vond. De dag dat het geleverd zou zijn ben ik naar het desbetreffende huisnummer gegaan om te kijken of het daar was afgeleverd, helaas daar was niks. Ik heb ze gebeld en daar werd ik bot behandeld en beschuldigde ze mij dat ik het fout had gedaan. Terwijl ik dit had nagekeken bij de bestelling historie. Ze hebben het toch kosteloos verstuurt voor de 2e keer. En nu wel binnen gekregen op het juiste adres

Correct en op tijd zoals beloofd

Perfecte afhandeling van de bestelling en betaling. Op tijd geleverd zoals beloofd. Goederen in keurige staat afgeleverd.

Very good

We've received excellent service an we highly recommend this company.

Bestelde voldoet aan de verwachting en werd snel geleverd!

Diameter van de kraag is ook goed om te weten

De bestelling is goed bij jullie uitgevoerd en verwerkt.

Ik heb mijn benodigdheden gemakkelijk kunnen vinden op de site. Bestelling afronden en betalen ging ook goed. Bevesting van de order was ook oké. Keurig ingepakt verstuurd. En ook de ontvangst via de bezorging was oké. Bedankt voor deze bestelling. Fred.

een vertrouwde zaak ik kan het u aan bevelen

Netjes geleverd

Snel en goed verpakt

Fijne goede service.

Bestelde 5 kaarsjes en binnen 1 week in huis.

De bestelling is perfect op tijd geleverd

Alles wat Lamplord beloofde hebben zij waar gemaakt.

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam