Verzendkosten vind ik wel erg duur
Zie boven
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 4.615 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit van de materialen en de nauwkeurigheid van de productomschrijvingen. Leveringen zijn snel en betrouwbaar, en de site is gebruiksvriendelijk. Het personeel wordt vaak als behulpzaam en responsief genoemd. Enkele beoordelingen vermelden verzendkosten of trackingproblemen, maar de algehele tevredenheid blijft hoog.
Zie boven
Robbert
Zegge
Gemakkelijk bestellen uit ruime keuze en dan vliegensvlug geleverd!
Jan Paul
Amersfoort
Snelle en correcte afwerking van de bestelling.Item zoals beschreven.
10 July 2025
Patrick
SINT-MARTENS-BODEGEM
10 July 2025
Anita
Arnhem
gemakkelijk besteld, goed verpakt ,verzonden. zie foto
7 July 2025
Willem
Amsterdam
Goed zo
6 July 2025
Peter
Terheijden
Mijn eerste bestelling is om onduidelijke reden nooit aangekomen. Na contact met deze leveranciers is het nogmaals kosteloos verstuurd en wel aangekomen.
5 July 2025
Steve
Sassenheim
Zeer correcte verkoper Alles naar wens Ongelooflijk assortiment Tot de volgende keer
4 July 2025
Hans
Ternat
Na dat bij een wit en schilderbeurt van onze huiskamer, bleek dat iemand met zijn hoofd tegen een glazen kap van het een lamp was gelopen, resultaat een behoorlijke scheur in het glas. Helaas bleek het niet makkelijk aan een nieuwe kap te komen. Na op internet gezocht te hebben kwamen wij terecht bij Lamplord in Soest, hier werden wij ontzettend plezierig te woord gestaan door Sonja. Zij vertelde, dat de maat die wij zochten niet te leveren was maar wel een kleinere, deze heeft men naar ons toe gezonden. Wij vonden wij deze echter te klein. Later kreeg ik een mail van Igor, waar in hij vertelde dat men opzoek gegaan waren naar de juiste maat. Over enkele weken verwacht men een zending binnen te krijgen. Wij hebben de te kleine kap terug gezonden en men zou het betaalde geld terug sturen inclusief de retourkosten. Wij vinden dit bedrijf en het personeel zeker een dikke pluim waard.
2 July 2025
Henk
Delft
Alleen had ik de maat niet secuur genoeg genomen. Dus retour en keurig ook geld terug.
26 June 2025
Anja
Groningen
Prima, vlotte levering!!
24 June 2025
Letta
Barneveld
Prima service, prima prijs. Alleen jammer dat mijn bestelling in twee delen werd verstuurd.
23 June 2025
Ed
EINDHOVEN
Product info duidelijk en snel verzonden
23 June 2025
Waddinxveen
20 June 2025
Jan
Sibculo
Goeie website, mooi assortiment, snel en zorgvuldig verzonden, nette afhandeling. Erg blij me de aankoop!
20 June 2025
Daan
Nieuw Beerta
Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop bij Lamplord, ze hebben uitstekende (en moeilijk te vinden producten) voor een redelijke prijs. Ik zal zeker nog verdere aankopen doen bij Lamplord. Walter Salens - Oudenaarde - België
18 June 2025
Walter Salens
Oudenaarde
Groot assortiment snelle levering goede kwaliteit spullen
18 June 2025
Jan
Zaandam
17 June 2025
Peter
Den Haag
CORRECTE LEVERING VAN MIJN BESTELLING.
16 June 2025
Website duidelijk. Veel keuze Correcte en snelle levering
14 June 2025
Ine
Breda
Goed productaanbod in het goedkopere segment. Moeilijker om de juiste fittingen te bepalen voor het aanpassen van oudere lampen. En er moest een extra bestelling worden geplaatst. De onderdelen die niet passen, bewaar ik omdat ze te weinig waard zijn om te retourneren. Goede en betrouwbare levering.
11 June 2025
Alex
Enkhuizen
I’m still waiting for my order! I haven’t received anything yet! I don’t know why.
Beveelt niet aan
11 June 2025
Andreas
Nicosia
Hi Andreas,
Your order is on its way via regular mail.
Sometimes it can take a bit longer to arrive.
We’d like to wait a little longer.
If it really doesn’t arrive, we’ll definitely send you a new one.
Could you let us know early next week?
Thanks in advance!
Kind Regards,
Rinia van Wijck
Team Lamplord
Enorm leuk winkeltje, Ik had wat onderdelen besteld voor een kroonluchter die ik aan het herstellen ben. Ik zocht ook nog wat andere onderdelen die online niet te vinden zijn of niet passen bij de lamp. Ik kreeg hier ruim de tijd om alleen rond te snuffelen naar de onderdelen die ik zocht. Bij vragen werdt ik goed geholpen. Uiteindelijk met meer thuis gekomen dan waar ik voor kwam. Ik ga hier zeker vaker heen! Helaas wel een foutje gemaakt met de online bestelling, maar dit werd zo snel en vriendelijk opgelost dat dit niet wegneemt van de ervaring. Mijn lampen hebben er nooit zo mooi bij gehangen als nu
9 June 2025
Mike