Goede ervaring maar erg duur

Levering was prima, product is ook prima. Hopelijk blijft het onderdeel lang sterk want was erg duur en moest er ook nog extra bezorgkosten betaald worden. Daardoor zou ik niet zo gauw opnieuw iets bij Lamplord bestellen. Mvrgr.

Goede communicatie en afhandeling van de bestelling,

Duidelijke communicatie. Snelle bezorging. Perfect.

Mooi assortiment

Keurige en snelle levering. Perfect

Perfecte onderdelen voor het pimpem van mijn oude lampen, super service

We hadden een aantal antieke lampen die in een kast lagen te wachten op reparaties en opknapbeurten. Kapjes, vervanging van kettingen, een slimme oplossing in een glas in lood lamp, een nieuw snoer ....Lamplord dacht mee in oplossingen en leverde topservice tot er voor alles een oplossing kwam. Super flexibele en vakkundige service.

juist wat ik zocht

De lamp die ik zocht kwam door een bedrijf in Groningen ( Ballast en Boonenkamp) op mijn pad .Ik had met name de glazen bol nodig, Deze paste precies en had de juiste vorm. De witte voet heb ik niet nodig. Die mag u van mij gratis terug hebben.

Precies wat ik nodig had

Heel moeilijk onderdeel van een zeldzame lamp konden ze snel leveren.

Prijs kwaliteit verhouding top. Uitgebreide website groot assortiment. Snelle levering. Kortom top bedrijf en komt graag nog eens terug.

helemaal top

Goede prijs, snel geleverd. Één onderdeel blijkt een fout te hebben, meteen opgelost. Top service.

Mooie lamp voor een goede prijs.

Goede communicatie, snelle levering, uitstekend verpakt.

Snelle levering, klantvriendelijk

Producten waren netjes ingepakt. Bij mailcontact vriendelijke en snelle reactie. Tevreden!

Lamplord zorgt voor een uitstekende, persoonlijke en snelle service.

Ik bestelde kaarshulzen samen met kaarsfittingen. Een medewerker belde mij op en deelde mij mee dat de fittingen niet pasten in de kaarshulzen. Er werd overeengekomen dat de juiste fittingen zouden toegestuurd worden en het bedrag dat ik betaalde voor de foutieve fittingen werd onmiddellijk teruggestort.

Prima materiaal en past perfect

Prima. Op tijd geleverd door heel aardige dame.

Heel blij met de mooie materialen die ik elke keer opnieuw koop voor mijn lampen. Snel verzonden en stelt nooit teleur!

correcte levering

idem

Nette producten met een goede service!

Ik had van alles besteld en toen het een dag later al thuis kwam, bleek er wat gebroken te zijn. Na een snel antwoord op mn mailtje, kwam er gelijk al een vervangende aan via de post. Top! Ik zou hier weer bestellen.

correcte en snelle levering !

Correcte én snelle levering !! helaas is het niet het kapje dat we zochten, en de eerste keer bij jullie gekocht hebben, dat was het juiste.

Zeer goede en vluge levering

Goede kwaliteit. En heel vluge levering.

Geweldige winkel!

De Lamplord heeft ons zo ontzettend goed geholpen! Wij waren op zoek naar een onderdeel voor een antieke lamp. Na lang zoeken bleek de Lamplord het onderdeel te hebben.... We werden daar ook goed en zeer vriendelijk geholpen.

Heel mee - en inlevend team

Ik kwam onverwacht bij Lamplord uit...zat te googlen op EF Frantzen.... En toen stuitte ik op deze winkel.... Super belanstellend en enthousiast

Goed advies en fijne communicatie

Goede uitleg over de producten. Snelle reactie op mn vragen.

Fijne website waar echt elk onderdeel te vinden is.

Makkelijk te bestellen wat je nodig hebt. Snelle levering! Handig en makkelijk!

Oke

Alles was goed geregeld

Mooie producten top service!!

Duidelijk en persoonlijk advies gekregen en vriendelijk personeel. Aanrader

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam