Uitstekende

Goed en snel levering top

Supersnel

De levering was veel sneller binnen als verwacht Prima verpakt

top

Snelle en correcte levering

100% tevreden

Ik had wat onderdelen nodig voor een DIY ontwerp van een lamp. Goede omschrijving product en snelle levering van de onderdelen. Prima ervaring met deze webshop

Producten zoals omschreven, instructies kunnen beter

Blij met de producten die ik heb ontvangen van LampLord! Helaas door gebrek aan ervaring in eerste instantie de bestelde fitting verkeerd geïnstalleerd. Bij het controleren van wat er verkeerd gegaan kon zijn viel helaas de glazenlampenkap die ik ook had besteld kapot. Een korte instructie van de fitting installatie (bij levering of op de website) had dit naar mijn idee kunnen voorkomen.

Prima Service

Er was iets niet goed gegaan. Een telefoontje (er werd direct opgenomen) uitgelegd en een dag later had ik de ontbrekende onderdelen!!!

fantastisch!

Jullie hebben ons goed geholpen.

Snel en het geleverde stemt helemaal overeen met wat ik bestelde.

Top !

Correcte snelle levering

Prima artikel en snel en correct geleverd

Lamp lord geeft excellente service

Zeer tevreden met jullie website, aanbod, goede kwaliteit en excellente service.

Lamplord, een lichtend voorbeeld

Mooie lampen, staat zoals beschreven. Snelle levering, zorgvuldig verpakt.

Prima levering

Producten zijn oké!

Prima producten! Alleen de bezorgdienst GLS maakt dat je totaal geen zicht hebt op de levering! Wat een slechte service heeft dat bedrijf, eerst krijg je een tijd door, dan is om onbekende redenen de bezorging niet doorgegaan daarna kom je op geen enkele manier te weten wanneer er geleverd wordt. Je kunt ook geen dag aangeven wanneer je niet thuis bent bijvoorbeeld.

goede en snelle service

Ik raad Lamplord aan. Bestellingen worden snel verwerkt en geleverd. Er ging onverhoopt tijdens het transport wat stuk. Dit is middels een mailtje en het bezorgen van de gevraagde informatie ook supersnel opgelost!

Alles verliep heel vlot

Aankoop verliep heel vlot en gemakkelijk. De kettingen zijn iets donkerder dan op de foto, maar dat kwam voor ons dan weer goed uit.

Prima !

Goede en snelle levering

Enorme collectie lampen en onderdelen. De winkel nodigt uit om te gaan ‘schatgraven’ naar oude lampen.

Prima afhandeling!!Bedankt.

Prima afhandeling, bedankt.

Ik heb onderdelen voor een lamp besteld. Die zijn supersnel geleverd. Omdat het toch wat puzzelen beetje, is het misschien een tip om wat voorbeelden op jullie site te zetten.

Keurig ip tijd bezorgd.

Ik gebruik jullie materiaal voor mijn techniek lessen op de basisscholen. Ik zal het eindresultaat mailen Groetjes Wim Terlouw

Leuk product

De lamp moet snel opgeladen; vrij fragiel

Prima geleverd volgens afspraak

Alles correct geleverd volgens afspraak. Tevens snel en correcte respons gekregen op via e-mail gestelde vraag over het product.

Netjes en snel opgestuurd. Zorgvuldig verpakt. Niets op aan te merken. Danku.

Precies wat ik nodig had goed spul keurig op maat verpakt

GOED

Grote Bickersstraat 267