Vooraf even heel vriendelijk telefonisch contact

Was plezier onderhoud voorafgaand aan uiteindelijke bestelling. Prima ervaring

Snel de order opgepakt maar de koerier GLS was een dag te laat en volgende dag ook niet tussen afgesproken tijd gekomen

past prima voor tafellamp

Snel en goed

Zeer tevreden met het materiaal. Snel en goed verzonden. En met de nieuwe fittingen kan onze antieke kroonluchter weer veilig aan.

Slecht

Verzonden zonder track and trace Na een week nog steeds niet toegekomen

Product voldoet aan de verwachting

De levering was paar dagen later dan beloofd.

Alles correct

Snel en goed geholpen

Mijn bestelling heb ik in Soest opgehaald, bij het maken van de afspraak attendeerde men mij erop dat ik aldaar alleen contant kon betalen; prettig dat ik gewaarschuwd was

Precies wat ik zocht. Een schroefring voor een lampenkap.

Goede spullen, snel geleverd

Precies de goeie fittingen voor mijn restauratie projectje. Snel geleverd. Tevreden!

erg goed

persoonlijk afgeleverd. goede prijs. mooi product vriendelijk behandeld.

Perfect.

Elke internetverkoper zou hier een voorbeeld aan moeten nemen. Alles, gaande van de bestelling tot levering verdiend een dikke 10 op 10.

Bestelling en bezorging verliep prima!

Bestellen ging makkelijk en de bezorging was snel. Het product is ook prima.

Mooie spullen en snel!

Kapjes gekocht voor een mooie afwerking tegen het plafond, zijn echt mooi, niet persé goedkoop maar snel en goed verpakt verzonden. Blij mee!

Op deze site snel mijn nieuwe schaal voor staande lamp gevonden.

Lang gezocht, maar door de vermelding van alle maten van de glazen schaal/kap wist ik zeker dat ik de juiste schaal bestelde

aanrader

Items waren in orde, goede prijs en duidelijke informatie op website. Verpakking was mooi compact, geen overbodig grote verpakking en plastic.

Prima en snelle levering

Gemakkelijke bestel site en snelle levering

Oud lampen stuk gevonden bij jullie

Gevonden wat ik zocht

Snelle levering, het juiste product

Mooie kwaliteit, snelle levering

Onderdelen voor een kroonluchter besteld. Glaswerk is mooi van kwaliteit, zorgvuldig ingepakt (want uitermate kwetsbaar) en snel verzonden.

Goed geregeld alleen aan verzending is geen gehoor gegeven aan opgegeven periode,

Mijn bestelling was redelijk vlug binnen en ook goede kleur, wat ik op andere sites niet vinden kon.

Goed verpakt, netjes op tijd afgeleverd! Een prachtige lamp!

Lamp is boven verwachting perfect voor de kamer! Stevig en goed afgewerkt. Je moet even wachten, maar t is de moeite waard!

Service en advies is okay

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam